Belépek a Pártba
16 február
2018
HÍR
615 látogató

Változás kell! – A Liberálisok is támogatják Hajdu László jelöltségét a XV. kerületben

Változás kell! – Ezen gondolat mögé felsorakozva tartottak közös sajtótájékoztatót a rákospalotai demokratikus ellenzék XV. kerületi elnökei, köztük Vékás Sándor, a Liberálisok önkormányzati képviselője, támogatásukról biztosítva Hajdu László országgyűlési képviselői jelöltségét a kerületben.

A Demokratikus Koalíció részéről Legárd Krisztián kerületi elnök köszöntötte a megjelenteket, majd kijelentette, hogy elsőszámú feladat helyi szinten leváltani a kerület alkalmatlan országgyűlési képviselőjét, László Tamást, és kialakítani egy demokratikus lokálpatrióta közösséget. Ezért a Demokratikus Koalíció, a Szolidaritás Mozgalom, az MSZP – Párbeszéd és a Liberálisok egyöntetűen kiállnak Hajdu László mögé, mert az ő eddigi több évtizedes munkája garancia lesz arra, hogy változás lesz a XV. kerületben és Újpest hozzátartozó részén.

Az MSZP – Párbeszéd Magyarországért szövetsége képviseletében Tóth Imre az orbáni igazságtalan és eltorzított választási és szavazási rendszerre hívta fel a figyelmet, és az alkalmat megragadva kérte azokat a pártokat, akik a Fidesz leváltására készülnek, hogy támogassák Hajdu Lászlót, legyen a baloldalon a Fidesz ellenében egyetlen egy jelölt!

Vékás Sándor önkormányzati képviselő, a Liberálisok XV. kerületi elnöke zárta gondolataival a sajtótájékoztatót, biztatta a polgárokat az április 8-i választásokon való minél nagyobb számú részvételre. Emlékeztetett arra, hogy ahogy a múltban, a jelenben és a jövőben is kiállnak a Liberálisok Hajdu László mellett, mert szeretnének a parlamenti képviselői székben olyan embert látni, mint ő, aki kiválóan tevékenykedik polgármesteri minőségében is.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK