Belépek a Pártba
30 április
2015
HÍR
518 látogató

Valódi következmények nélkül maradt a TV2 botránya

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt ügyvivője a hét elején a Médiatanácshoz fordult a TV2-n sugárzott Éden Hotel című műsorban megtörtént szexuális kényszerítés és annak következmények nélkül maradása miatt. Az azóta eltelt időben a TV2 először tagadta az erőszak megtörténtét, majd később hibáját elismerve két munkatársát írásbeli figyelmeztetésben részesítette. Eközben a sajtóban megjelent információk szerint a szexuális kényszerítés áldozata “a belső vizsgálat miatt nem beszélhet az erőszakról”. Egyelőre hallgat a történtekben érintett férfi játékos is, aki még a végső győzelemre is esélyes.  Ha ez megtörténne, a műsor szereplői és a TV2 munkatársai éppen ugyanazokat a forgatókönyveket valósítanák meg, amelyek ma minden ötödik magyar család életében zajlanak. 

Elfogadhatatlannak, az erőszaktevővel való cinkosságnak és káros társadalmi üzenetnek tartjuk, hogy büntetőtörvénykönyvbe ütköző cselekedet, továbbá az ahhoz való asszisztálás semmilyen komoly következménnyel nem jár a TV2-nél. Az, ahogyan a műsor felvétele után hónapokkal az áldozat az, akit hallgatásra kérnek a vele szemben elkövetett erőszak kapcsán, pontosan mutatja, mennyire őszinte a TV2 bocsánatkérése. Valódi következményekre, a felelősség vállalására szólítjuk fel a csatornát.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK