Belépek a Pártba
27 április
2018
HÍR
458 látogató

Választ várunk az Orbán-kormánytól – Miért támogatják az illegális migrációt?

A Magyar Liberális Párt választ vár az Orbán-kormánytól arra, miért nem támogatta azt a megegyezést, amelyet az EU kötött volna Afrikával az illegális migráció visszaszorítása érdekében. A Liberálisok szerint ezzel nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesz csak a szavak szintjén akarja megakadályozni a bevándorlást. A Fidesz-kormány által megvétózott tervek szerint Európa a jövő hét közepén kötött volna olyan megállapodást Afrikával, amely jelentősen mérsékelte volna a menekültválságot. A megállapodás értelmében az unió pénzt adott volna Afrikának az embercsempészekkel szembeni fellépésre, a menekültek helyben történő segélyezésére, illetve támogatást kaptak volna azok a Líbiában várakozó menekültek is, akik lemondanak az illegális migráció tervéről. A megállapodásnak köszönhetően akár több millióval lehetett volna csökkenteni azoknak a számát, akik illegálisan akarnak Európába jönni. A Fidesz mégis megvétózta a megállapodás tervezetét, így az EU nem tud egységesen és eredményesen tárgyalni Afrikával az illegális migráció felszámolása érdekében. A Liberálisok választ várnak Szijjártó Péter külügyminisztertől arra, hogy miért vétózott az Orbán-kormány. Választ várunk arra, hogy miért nem akarja a Fidesz megoldani a menekültválságot? Miért szeretné, hogy továbbra is illegális migránsok érkezzenek Európába?

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK