Belépek a Pártba
11 augusztus
2015
HÍR
570 látogató

Újabb ingatlanok vásárlását javasoljuk Matolcsynak

Matolcsy György és társai a Liberálisok szerint precedens értékű lopássorozatot hajtanak végre a magyar állampolgárok kárára: olyan pofátlan szintre emelték az állami pénzek lenyúlását, hogy lassan már követni sem lehet melyik nap hány milliárdot vesznek ki a zsebünkből.

Az mno.hu most nyilvánosságra hozott, ingatlanvásárlásról szóló információja sajnos az állampolgárokat már nem lepi meg, az MNB gazdálkodásáért felelős kormánytisztviselőket pedig nem érdekli, hiszen eddig hiába hívtuk fel a figyelmét Rogán Antalnak, Papcsák Ferencnek és Varga Mihálynak, egyik sem mutatott érdeklődést a jegybanki vásárlások iránt. Ezért azt javasoljuk az MNB-nek, hogy nyugodtan vegyen még az alapítványai nevére néhány ingatlant, hogy az unortodox tanokat országszerte terjeszthessék, de az lenne a legjobb, ha a külföldi irodákhoz hasonlóan világszerte vennének néhány palotát és villát, hogy a nemzetközi szinten is megismerhessék Matolcsy tanait. Javasoljuk többek között a kuala lumpuri Petronas-ikertornyok, a New York-i Time Warner Center megvásárlását, és mivel a Budai Vár már foglalt, szóba jöhet a Buckhingam Palace is, ott is jól működhetne valamelyik alapítvány, bár ezek valószínűleg nem a jegybank ízlésének megfelelő offshore hátterű tulajdonossal rendelkeznek.

A Liberálisok próbáltak ma utánajárni, hogy az alapítványok, amelyek 250 milliárd forint közpénzt kaptak, mit csináltak eddig, mihez nélkülözhetetlenek a milliárdos ingatlanok, de az MNB tegnap megújult honlapjáról ez nem derül ki. Az sem világos, hogy hová lett a hatodik, Domus Innovations Alapítvány, melyet az MNB állítólag karácsonykor hozott létre, s melynek működésére akkor milliárdokat igényeltek. Addig is, amíg vesz az MNB egy újabb ingatlant, vagy műtárgyat, azt kérjük Matolcsy Györgytől, hogy válaszoljon közérdekű adatigénylésünkre, árulja el, hová lett a 6. alapítvány és mennyibe került az új honlap.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK