Belépek a Pártba
25 július
2014
HÍR
921 látogató

Ughy Attilának el kell számolnia reklámkampányának költségével


Ughy Attila, ahelyett, hogy a XVIII. kerület területfejlesztésére és környezetvédelmi kármenetesítésére fordítaná a közpénzt, saját kampányára költi azt.  Legalábbis erre utalnak azok a kiadványok, melyek már a napokban, az önkormányzati kampány kezdete előtt elárasztották a kerületet.

Szórólapok, óriásplakátok, weboldal melyeken Ughy Attila aláírásával ez olvasható: ,,Legyünk büszkék magunkra!”. A kerület számos részén látható az önkormányzat kiadásában készült óriásplakát, mely semmiféle tájékoztató funkciót nem tölt be, kizárólag kampánycélokat szolgál. A XVIII. kerület önkormányzata az üzemeltetője egy új website-nak is (http://www.tovabb18.hu/), mely nem azonos az önkormányzat honlapjával (http://www.bp18.hu/), melyen szintén kampánycélokat szolgáló bannerek futnak.

A XVIII. kerület fideszes vezetése 2010 óta csak a környezetvédelmi botrányokban jeleskedett, a budapesti területfejlesztési koncepcióhoz egyetlen javaslatot sem voltak képesek összeállítani. Érzéketlen a városvezetés a XVIII. kerületi Szent László utca végében található volt pakura tavakat illetően is. Számos lehetőség volt arra, hogy a terület barna mezős beruházássá nyilvánításával, valódi fejlesztések indulhassanak meg uniós források bevonásával, de ebben az ügyben sem lépett semmit a kerület vezetése.

Ughy Attila nem a kerületet, hanem a kerület pénzét érzi sajátjának. Ughy Attilának be kell számolnia arról, mennyi pénzt és milyen forrásból fordított az óriásplakát-kampányra és a weboldal működtetésére. Hogy ez minél hamarabb megtörténjen, a Liberálisok polgármesterjelöltje közérdekű adatigénylést nyújt be az önkormányzathoz.

Szabadai Viktor, a Liberálisok Budapest Választmányának elnöke
Popper Gábor, a Liberálisok XVIII. kerületi polgármesterjelöltje

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK