Belépek a Pártba
10 június
2017
HÍR
463 látogató

Több tiszteletet és több visszatérítést Budapestnek!

A budapestieket keményen és következetesen bünteti az Orbán-kormány. A móresre tanításnak gyakorlati és elvi oka is van: egyrészt az Orbán Viktorhoz közelálló oligarchák nem tudták még az összes fővárosi beruházásra rátenni a kezüket, és ebben a fővárosi fejlesztéseket folyamatosan blokkoló vitájuk van Tarlós István főpolgármesterrel, másrészt Orbán Viktor megítélése szerint a fővárosiak rendszeresen rossz helyre teszik az „x”-et.  Ezért kell bűnhődnie Budapestnek.

Mindezekért az itt élőknek fizetniük is kell: ezért nem kaptak többek között szuperkórházat, modern pályaudvarokat, tisztességesen finanszírozott tömegközlekedést, felújított metróalagutat és legalább elégségesen működő metrószerelvényeket, miközben mindenkinél többet fizetnek be az ország költségvetésébe.

A Liberálisok azt követelik, hogy a kormány fejezze be a főváros büntetését, és jelentősen, nagyságrendileg növelje meg a budapestiek biztonságát és életminőségét javító fejlesztésekre fordított állami támogatásokat. A budapesti presztízsberuházások, mint például a 200 milliárdos új Puskás-stadion, vagy a miniszterelnök  átköltöztetése a Budai Várnegyedbe mindaddig ne jusson újabb forrásokhoz, amíg nem garantált az M3-as metró teljes vonalának felújítása, ezáltal napi félmillió utas életének biztonsága.  Üzenjünk a kormánynak: több tiszteletet Budapestnek!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK