Belépek a Pártba
23 január
2020
HÍR
476 látogató

Tegyen feljelentést a főváros a 3-as metrószerelvények „felújítása” miatt

A sajtóban napvilágra került információk alapján nyilvánvaló vált, hogy a budapesti 3-as metró kocsijait valójában nem felújították, hanem újakat vettek helyettük. Ezzel viszont az a baj, hogy a támogatást felújításra kapta a BKV. Az akkori fideszes vezetés tehát a törvényt kijátszva, megkerülve vásárolt technikailag elavult, de lényegében vadonatúj, orosz metrókocsikat. A „felújításnak” hazudott beruházás miatt a Liberálisok több ízben tiltakoztak, hiszen az erre fordított pénzből akár a legmodernebb, műszakilag korszerű kocsikat is be lehetett volna szerezni. A budapesti utasok a fő vesztesei a történetnek, miután méregdrágán kaptak elavult technológiájú járműveket. A fővárosi vezetés pedig tudatosan félrevezette az embereket és a támogatást nyújtó Európai Uniót. Amennyiben a felújítás helyett tényleg új kocsik vásárlása történt, ahogy azt a BKV igazgatósági tanácsának legutóbbi rendkívüli ülésén a testület vezetői bevallották, a tulajdonos fővárosnak hivatalból feljelentést kell tennie. Szabadai Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke arra kéri a budapesti vezetést, tegyék meg a szükséges lépéseket, hogy mielőbb kiderülhessen, kik felelősek a törvénysértésért és a fővárosi adófizetők megkárosításáért.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK