Belépek a Pártba
06 július
2018
HÍR
318 látogató

Szüntessék meg a közegészségügyi vészhelyzetet Budapesten!

Figyelemfelhívó rövidfilmmel demonstrálnak a Liberálisok a Budapest közepén lévő elképesztő állapotok miatt. Szabadai  Viktor, a Liberálisok budapesti választmányának elnöke azért forgatott videót a Városliget, Angyalföld és a BVSC Sporttelep által határolt zuglói területen, hogy felhívjuk a figyelmet az ott uralkodó helyzet tarthatatlanságára. A vasúti területen embermagasságú szeméthegyeket, méteres gazt és állati tetemeket találtunk. Elfogadhatatlan, hogy a főváros közepén ilyen áldatlan állapotok uralkodjanak, miközben sem a főváros, sem az önkormányzat, sem a MÁV nem tesz semmit a terület rendben tartásáért.

Azonnali cselekvésre van szükség, hiszen a zuglói területen talált szeméthegyek és állati tetemek nagyfokú közegészségügyi kockázatot jelentenek. Nem csak a XIV. kerületi vasúti síneknél találkozhatunk azonban ilyen, Európához és a magyar fővároshoz méltatlan állapotokkal. A főváros közigazgatási területén belül, a HÉV vonalait és a gyermekvasutat leszámítva, 11 sugárirányú, összesen 121 km hosszúságú vasútvonal található. Közülük számos vonalon akadnak a zuglóihoz hasonló problémák, éppen ezért a teljes budapesti vasúti vonal felülvizsgálatát kezdeményezzük a MÁV-nál. Emellett felszólítjuk Tarlós István főpolgármestert, a XIV. kerületi önkormányzatot, és annak  polgármesterét, Karácsony Gergelyt, hogy gondoskodjon a zuglói szeméthegyek eltakarításáról! Nem uralkodhatnak a zuglóihoz hasonló, lakosságra veszélyes állapotok a főváros kellős közepén. Szüntessék meg a közegészségügyi vészhelyzetet Budapesten!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK