Belépek a Pártba
05 január
2018
HÍR
475 látogató

Számoljon el a támogatásokkal a Fidesz!

A Magyar Liberális Párt részletes beszámolót vár a Fidesztől, miután Orbán Viktor levélben kért pénzt a Soros György elleni kampány folytatásához híveitől. Szeretnénk megtudni, hogy hány levelet küldött ki a párt, mindez pontosan mennyibe kerül, és miből finanszírozzák majd a kampányt. Tudni akarjuk azt is, hogy mennyi pénz folyik majd be a kampány során a Fideszhez. Vajon hasonlóan szigorúan számolnak majd el a támogatásokkal, mint ahogyan azt a sokat támadott civilektől várja el a kormány? Vagy ez a pénzgyűjtő kampány is pont olyan átláthatatlan módon zajlik, mint ahogyan nemzeti konzultáció?

A kormány az adófizetők terhére már így is tízmilliárdokat költött a hazugságokra épülő gyűlöletkampányra, a Fidesz most mégis újabb hadjáratot indítana a támogatók felajánlásából. Csak a legutóbbi két nemzeti konzultációra közel 20 milliárd forint közpénzt szórtak el.

A pénzgyűjtő akció alkalmas lehet arra is, hogy kétes hátterű bevételeket mosson tisztára a párt, és így finanszírozza a 2018-as országgyűlési kampányát. Elvárjuk továbbá az Állami Számvevőszéktől, hogy ne csak az ellenzéki pártok gazdálkodását ellenőrizze a választások előtt, hanem a Fidesz kampányköltéseit is, különös tekintettel a most induló gyűlöletkampányra.

Fotó: 444

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK