Belépek a Pártba
01 március
2016
HÍR
720 látogató

Szalay-Bobrovniczky helyett Habony legyen az új londoni nagykövet

A Magyar Liberális Párt szerint eljött az ideje, hogy a kormányfő és az Orbán-kormány fizetés nélküli tanácsadója végre rendes munkát vállaljon, amely fedezetéül szolgálhat fényűző életmódjának. Ezért a Liberálisok azt javasolják a Fidesznek, hogy ne szemérmeskedjenek tovább, és nevezzék ki Habony Árpádot londoni nagykövetnek.

Sajtóértesülések szerint viszont fennáll a veszélye, hogy Habony helyett Szalay-Bobrovniczky Kristóf lesz az új nagykövet. Az a Szalay-Bobrovniczky, aki a Századvég vezetőjeként több tízmilliárd forintnyi megrendelést zsebelt már be a kormánytól ellenőrizetlenül. A Liberálisok szerint ugyan Szalay-Bobrovniczky Kristóf is kiváló szakember, és a Századvég vezetőjeként már így is elévülhetetlen érdemeket szerzett az adóforintok tisztességtelen felhasználásában, Habony Árpád azonban ezen a téren sokkal nagyobb tehetségnek bizonyult. Habony ráadásul kiváló stratéga, aki remek ötleteket adott a kormánynak a menekültekkel és gazdasági bevándorlókkal szembeni kampány kapcsán is.

A Magyar Liberális Párt szerint mindent egybevéve Habony Árpád lenne a legalkalmasabb a nagyköveti pozícióra. Végre a szemünk előtt űzhetné kétes ügyleteit, és lehetősége lenne rá, hogy a több százezer magyar gazdasági menekült érdekeiért is hasonlóan sikeres kampányt folytasson Londonban, mint tette azt idehaza.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK