Belépek a Pártba
15 április
2016
HÍR
660 látogató

Szabadai Viktor: Személyeskedés helyett felelős fővárosi vezetést

A Magyar Liberális Párt szerint ahelyett, hogy Budapest főpolgármestere kéthetente személyeskedésre és hisztériázásra  használná a nyilvánosságot, jobban tenné, ha felelős válaszokat adna konkrét kérdésekre.

A Liberálisok szerint a sértegetés helyett itt lenne az ideje, hogy Tarlós meghallja a kor, a budapestiek, a kerékpárosok és a környezetvédők egyre szélesebb táborának hangját. Budapestnek környezetbarát közlekedésfejlesztési politikára van szüksége, amely együtt jár a kerékpáros-, a gyalogos- és tömegközlekedés további fejlesztésével és azzal is, hogy ne tűnjön el kiserdőnyi mennyiségű élő fa a főváros közterületeiről hétről-hétre. Aki nem érti meg a budapestiek hangját, aki a kormány mögé bújva nem mond véleményt a fővárosban folyó fairtásról, az nem alkalmas arra, hogy a budapestiek érdekeit képviselje.

Tarlós István mai sajtótájékoztatóján beismerte, hogy nem mondott igazat februárban az agglomerációs közlekedés állami átvételéről, hamisan állította, hogy kormányhatározat ad garanciát a 12,4 milliárdos bevételtervre. A Liberálisok kezdetektől állították, hogy nincs olyan határozat, amelyre törvényesen lehet költségvetést tervezni, ám a főpolgármester – a mai napig – fenntartotta hamis állítását. Most már ideje, hogy Tarlós István arról is elmondja az igazságot, mennyi lesz a főváros valós bevétele a HÉV állami átadásából, hiszen azzal az elmúlt évek tapasztalatai alapján már tisztában kell lennie, hogy a szóbeli kormányzati ígéretek nem sokat, leginkább semmit sem érnek.

Szabadai Viktor, a Budapesti Választmány elnöke

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK