Belépek a Pártba
16 október
2015
HÍR
499 látogató

Szabadai Viktor: Orbán költöztetésének árát minden magyar állampolgár fizeti

Botrányos, ahogy az Orbán-kormány saját presztizsberuházásait előretolva semmibe veszi Magyarország lakosságát.  Vár, Karmelita kolostor, Várkert Bazár – a pazarló luxusépítkezések egy autoriter állam kiépítésének jegyeit hordozzák.

Ugyanúgy, ahogy az a Várkert Bazárnál történt, a Vár és a Karmelita kolostor átépítésénél is végtelen költekezésbe kezdett a kormány. A Várkert Bazár 9 milliárdra tervezett összeköltsége pillanatok alatt duzzadt 20 milliárdra, és még nincs vége az utómunkáknak. Ugyanilyen lendülettel nő a Karmelita kolostor átalakításának költsége is, jelenleg 21 milliárdról szól a költségvetés, ennyibe kerül most nekünk a miniszterelnök költözése.

A Liberálisok korábban is elmondták, hogy a Budapestre szánt fejlesztési pénzek pazarló költése helyett már régen meg lehetett volna kezdeni a 3-as metró felújítását, a napi félmillió utas biztonságát leginkább veszélyeztető hibák elhárítását.

Tarlós István nem képviseli a budapestiek érdekeit, egyszer sem emelte fel szavát a Várkert Bazár sokszori átadása, a Vár sokmilliárdos átépítése ellen. Tarlós arrogáns, maradi, vízió nélküli végrehajtó: Felcsút többet fejlődött 4 év alatt, mint Budapest. Orbán és Tarlós a szabadság és önrendelkezés helyett az előírás és megmondás kultúráját valósítják meg Magyarországon és Budapesten. Ennek árát és költségeit minden magyar állampolgár fizeti.

Szabadai Viktor, a Budapesti Választmány elnöke

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK