Belépek a Pártba
28 október
2015
HÍR
535 látogató

Szabadai Viktor: Nógrádi biztonságpolitikai szakértőből biztonságpolitikai kockázattá válhat?

Felszólítjuk Tarlós Istvánt, hogy vizsgáltassa meg Nógrádi György önéletrajzát, amely alapján a Fővárosi Biztonsági Kft-ben felügyelőbizottsági tagságot kapott. Amennyiben hamis információk szerepelnek a cv-ben, úgy a Főváros azonnali hatállyal mentse fel pozíciójából Nógrádit és hivatalból indítson eljárást ellene okirathamisítás miatt.

A Liberálisok már az Index múlt héti cikke után – amelyben sorra cáfolta meg az újságíró a Nógrádi által leírt önéletrajzi adatokat – levelet írtak a főpolgármesternek, aki a mai napig nem válaszolt arra, hogy ki és milyen kvalitásai alapján jelölte a felügyelőbizottsági pozícióra Nógrádit. Arra sem kaptunk választ, hogy eddig milyen tevékenységet végzett Nógrádi a havi 150 ezer forintos díjazásért. Azóta is újabb információk láttak napvilágot a ,,biztonságpolitikai szakértő” életrajzáról, ami még indokoltabbá teszi betöltött pozíciója felülvizsgálatát.

A Liberálisok korábban írásbeli kérdéssel fordult Lázár Jánoshoz is, hogy kiderüljön, áll-e bármilyen foglalkoztatási jogviszonyban Nógrádi a kormánnyal, ill. volt-e nemzetbiztonsági átvilágítása. A párt egy hete közérdekű adatigénylését is elküldte a TEK-hez, amiben többek között arról is érdeklődtünk, hogy kihez és hány példányszámban jut el a szervezet lapja, és hogy milyen javadalmazásért végez ott szerkesztői munkát többek között  Nógrádi György.

Szabadai Viktor, a Budapesti Választmány elnöke

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK