Belépek a Pártba
04 június
2018
HÍR
548 látogató

Sermer Ádám: Stop Soros, avagy Stop emberség…

Mindenek előtt néhány dolgot tegyünk tisztába:
1.: A menekültek olyan emberek, akiknek nekünk emberként kötelességünk segítséget nyújtani. Az a feladatunk, hogy békés életteret biztosítsunk számukra addig, amíg otthonukba biztonsággal vissza nem térhetnek. Ahhoz, hogy a menekültválságnak véget vessünk, közös erővel, uniós szinten kell fellépnünk. Európának részt kell vennie a háborús konfliktus megoldásában. Amíg a háborús konfliktusokat nem sikerül felszámolni, a menekülteknek biztonságos lakhatást kell biztosítanunk. Nemcsak azért, mert nemzetközi egyezmények köteleznek minket erre, hanem főleg azért, mert ők is ugyanúgy emberek, mint mi. A menekültek nem akarják gyermekeinket és asszonyainkat megerőszakolni, nem akarják a munkánkat elvenni előlünk és a kultúránkat sem akarják megsemmisíteni, nem akarják a vallásunkat sárba tiporni, csupán békében szeretnének élni ott, ahol éppen tudnak.
2.: A gazdasági bevándorlók a menekültekkel szemben viszont szabad akaratból hagyják el otthonaikat. Az ő befogadásukra semmi sem kötelez. Minden nemzetállam saját döntése, hogy gazdasági vagy egyéb megfontolásokból szeretne-e új embereket befogadni. Gazdasági bevándorlóként tekinthetünk minden, nem Magyarország területén született emberre, akár a kínai árusokra, török gyrososra, vagy épp román építőmunkásokra, stb. gondolunk. A gazdasági bevándorlók sem akarják gyermekeinket és asszonyainkat megerőszakolni, nem akarják a munkánkat elvenni előlünk és a kultúránkat sem akarják megsemmisíteni, nem akarják a vallásunkat sárba tiporni, csupán békében szeretnének élni ott, ahol éppen tudnak.
3.: A terroristák a modern civilizáció egyik legnagyobb ellenségeivé váltak azáltal, hogy a fejlett hadviselési technikák hiányát a média felületek tudatos kihasználásával kompenzálják, ezzel óriási félelmet és rettegést keltve minden jóérzésű emberben. Kiemelt kockázatot jelent mind nemzetbiztonsági, mind EU-szintű biztonsági szempontból az ellenük folytatott küzdelem. Ők tudatosan ártani próbálnak ott, ahol és úgy, ahogy tudnak.

Most, hogy ezeket a fontos különbségeket tisztáztuk, térjünk vissza a kifejezetten a menekülteket támadó Stop Soros törvényre. Ennek az embertelen törvénynek a következménye az lesz, hogy mind a MENEKÜLTEKET, mind a MENEKÜLTEKET SEGÍTŐ SZERVEZETEKET kriminalizálni fogja, tehát bűnözőnek bélyegzi. Gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy bárki legálisan benyújthasson menekültjogi kérelmet Magyarország területén. Hogy világos legyen: nem a gazdasági bevándorlókat, vagy a terroristákat tartja távol az országtól, és így az EU-tól is, hanem a segítségre szoruló, elesett menekülteket, és a menekültektől a rajtuk segíteni próbáló civil szervezeteket. Gratulálok!

Lassan kitehetjük az országhatáron a táblát, hogy „Kicsit menj tovább, ha európai emberekkel akarsz találkozni!” Mert egy európai államhoz biztosan nem méltó egy ilyen törvénycsomag.

De ha már ezt tisztáztuk, akkor a tisztesség kedvéért térjünk ki gyorsan a bevándorlókra és a terroristákra is! Az a rossz hírem van, hogy jelenleg nem igazán létezik olyan ember, aki Magyarországra be szeretne vándorolni, viszont életképes, jól képzett fiatal magyarok tömege vándorol ki hazánkból nap, mint nap. Ez az igazi katasztrófa!

Terroristák ellen pedig valóban nagyon fontos lenne küzdeni, de az ott kezdődik, hogy a nemzetbiztonsági átvilágítási kapacitásokon messze túlmenő számban nem kell jó pénzért osztogatni letelepedési kötvényeket, főleg nem úgy, hogy a családegyesítés felül írja az átvilágítás szükségességét is, aminek köszönhetően szabadon járkálhatnak körözött orosz, valamint közel és távol-keleti személyek az Európai Unió területén belül jó pénzért vásárolt, magyar letelepedési engedélyekkel.
A Stop Soros tehát meg sem próbál a valódi veszélyek és problémák ellen küzdeni, viszont a kormány gátlástalan, embertelen, nacionalista nézeteit hűen tükrözve, totális háborút indít a segítségre szoruló, elesett menekült emberekkel szemben. Stop Soros = stop emberség. Szégyen.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK