Belépek a Pártba
14 január
2016
HÍR
693 látogató

Sermer Ádám: Mindenki egyért, de ki Budapestért?

Orbán Viktor politikai inkorrektsége csak Tarlós István számára lehet meglepő. Azon viszont minden budapesti joggal lepődik meg, amikor az érdekeink képviseletére felesküdött főpolgármester ezek után is lojális a miniszterelnökhöz. Ha Tarlós István a személyes ambícióin és az előre megírt szerepeken felülemelkedve megpróbálná egyszer valóban Budapest érdekeit képviselni, akkor láthatná, hogy Orbán Viktor célja a főváros kiüresítése és háttérbe szorítása: ezért tartja a főváros ügyét “irodalmi kérdésnek”. Orbán Viktor egyszerűen haragszik Budapestre és a budapestiekre. Tarlós István bármilyen hangosan is játssza mostanában az ellenálló szerepét, ha közben továbbra is bábként asszisztál a kormány tudatos pusztításához.

A főpolgármesterrel szemben, a Magyar Liberális Párt szerint a kormány Budapest-politikájával nem csupán az a probléma, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium nem adott pénzt az agglomerációs közlekedésre.  Az agglomerációs közlekedés akadálytalan működése ugyanis nem egyszerűen anyagi kérdés. A fővárosnak elemi érdeke, hogy biztosítsa a munkavállalók munkába menetelét és így az itt működő cégek, vállalkozások, szolgáltatók el tudják látni a feladataikat, ezáltal működtetni tudják Budapestet és az országot. Aki szerint az agglomerációs közlekedés fenntartása nem érdeke a fővárosnak, és jobb kezekben lenne az államnál, az egyszerűen nem érti a főváros működését, így pedig alkalmatlan arra, hogy a fővárost vezesse.

Sermer Ádám, elnök, Liberális Fiatalok Társasága – MLP

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK