Belépek a Pártba
08 április
2019
HÍR
436 látogató

Sermer Ádám: Mindenhol egy ellenzéki jelölt álljon a Fidesszel szemben!

Budapest, 2019. április 6., szombat (MTI) – A Magyar Liberális Párt hivatalos, szervezeti szintű tárgyalásokat kezdeményez minden demokratikus ellenzéki párttal, annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon minden körzetben a demokrata ellenzéki pártok egységesen egy közös jelölt mögött sorakozzanak fel – mondta a párt ügyvivője sajtótájékoztatón szombaton Budapesten.  

Sermer Ádám, aki a párt főpolgármester-jelöltje is hozzátette, szükség van az ellenzéki pártok közti hivatalos tárgyalásokra, mert fontos, hogy a választók és a közvélemény ne “folyosói pletykákból vagy a sajtóba kiszivárogtatott rész információkból kapjon arról tudomást, hogy kik, miről hol tárgyalnak.” Kiemelte, annak érdekében, hogy mielőbb megkezdődhessen a hivatalos, szervezeti szintű egyeztetés, a Magyar Liberális Párt ügyvivő testülete már ki is jelölte a párt tárgyaló delegációját.

A küldöttségnek rajta kívül még Szabadai Viktor, a párt budapesti választmányának az elnöke és Borúzs András a Magyar Liberális Párt igazgatója lett a tagja – tette hozzá.

Sermer Ádám hangsúlyozta, “főpolgármester jelöltként mindent megtesz annak érdekében, hogy Budapesten a demokrata ellenzék Tarlós Istvánt egy széles körű együttműködésen keresztül könnyedén leválthassa”.     A politikus sajnálatát fejezte ki, hogy az Európai Parlamenti (EP) választásokra nem lesz széleskörű ellenzéki összefogás és pont emiatt – emlékeztetett a politikus – a Magyar Liberális Párt nem vesz részt a 2019. májusi EP választásokon.

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK