Belépek a Pártba
27 június
2019
HÍR
408 látogató

Sermer Ádám érdemi egyeztetést kezdeményez Karácsony Gergellyel

Budapest, 2019. június 27., csütörtök (MTI) – A Liberálisok érdemi egyeztetést szeretnének Karácsony Gergellyel, az ellenzéki előválasztás győztesével, és ha garanciát látnak a Polgári Budapest programjuk megvalósulására, Sermer Ádám, a liberálisok főpolgármester-jelöltje nem zárkózik el attól, hogy visszalépjen a jelöltségtől. 
Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján gratulált Karácsony Gergelynek, az MSZP-Párbeszéd jelöltjének ahhoz, hogy megnyerte az ellenzék főpolgármester-jelölti előválasztását.
Azt mondta, a Polgári Budapest programban foglaltakat a budapestiek két százaléka, körülbelül 35 ezer ember támogatja és szeretné viszontlátni azt az új budapesti városvezetés munkájában. Jelezte: neki, mint a Liberálisok főpolgármester-jelöltjének, kötelessége képviselni ezeket az embereket.
Emlékeztetett arra, hogy a program négy pillére a Nagy-Budapest-koncepció, a közvetlen-Budapest-modell, a modern Budapest és a közös Budapest.Bízik abban, hogy Karácsony Gergely nem talál kivetnivalót a programban foglaltakban, és hajlandó lesz “közös, tartalmi alapú vízió kialakítására”. Ha ezt sikerül kialakítani, és megfelelő garanciákat látnak a program teljesülésére, valamint részt tudnak venni ezek kivitelezésének, “nem lesz semmi akadálya” annak, hogy egy demokrata ellenzéki kihívója legyen Tarlós István jelenlegi főpolgármesternek – tette hozzá.

Arra a kérdésre, visszalépne-e Karácsony Gergely javára, a politikus kifejtette: “elképzelhető olyan végkimenetel”, hogy visszalépjen az MSZP-Párbeszéd jelöltjének javára. Hozzátette: ha közös elképzelést tudnak kialakítani Karácsony Gergellyel, le tudják váltani Tarlós Istvánt, és egy európai, 21. századi városvezetési modellt valósíthatnak meg Budapesten.

Sermer Ádám főpolgármester-jelöltünk sajtótájékoztatón reagál az előválasztás második fordulójának végeredményére:

Közzétette: Liberálisok – 2019. június 27., csütörtök

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK