Belépek a Pártba
06 március
2019
HÍR
558 látogató

Sermer Ádám a parkolási maffia felszámolását kéri Budapest ellenzéki polgármestereitől

Sermer Ádám a parkolási maffia felszámolását és az egységes parkolási rendszer kiépítését kezdeményezi Budapesten – jelentette be a főpolgármester-jelölt szerdai sajtótájékoztatóján. Sermer Ádám szerint felháborító és tarthatatlan, hogy Tarlós István felügyeletével maffiaszerű hálózatok lopják el a parkolási bevételeket Budapesten. A főpolgármester az elmúlt kilenc évben egyetlen lehetőséget sem ragadott meg, hogy felszámolja ezt a rendszert – figyelmeztetett Sermer, hozzátéve: így fordulhat elő, hogy vannak olyan kerületek Budapesten, amelyekben veszteségesen működik a parkolási rendszer, azaz plusz bevételt nem, csak ráfizetést jelent a fizetős parkolás az önkormányzatoknak.

A főpolgármester-jelölt kijelentette: Tarlós István maga vallotta be, hogy az egységes parkolási rendszert, ami felszámolhatná az alvilági lopást Budapesten, Orbán Viktor nem akarja megvalósítani. Ez is annak a bizonyítéka, hogy a fővárost egy fideszes állampárti helytartó irányítja, aki a budapesti lakosok helyett kizárólag a Fidesz-kormány érdekivel foglalkozik – tette hozzá.

Sermer Ádám kijelentette: főpolgármesterré választása esetén azonnal felszámolná a parkolási maffiát, és egységes parkolási rendszert hozna létre Budapesten. A főpolgármester-jelölt ezután arra kérte a budapesti kerületek ellenzéki polgármestereit, köztük Karácsony Gergelyt, Zugló polgármesterét – aki főpolgármester-jelöltként a teljes főváros irányításában is gondolkodik -, hogy lépjenek fel a jelenlegi gyakorlattal szemben, és a rendszerszintű lopás felszámolása érdekében kezdeményezzék a képviselő-testületek felé a maffiaszerűen működő parkolási cégekkel kötött szerződések felmondását. A parkolási pénzeket Budapest közlekedésfejlesztésére kell fordítani! – Ez Budapest érdeke, ez a budapesti polgárok érdeke – zárta le sajtótájékoztatóját a főpolgármester-jelölt.

 

A sajtótájékoztatót élőben közvetítettük a Liberálisok Facebook-oldalán:

Számoljuk fel a budapesti parkolási maffiát! – Sermer Ádám az ellenzéki polgármesterekhez fordul! -➡️ SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ ‼️➡️

Közzétette: Liberálisok – 2019. március 6., szerda

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK