Belépek a Pártba
20 február
2018
HÍR
530 látogató

Pócs János után Horváth Gábor Ferencnek sincs helye a közéletben!

A Liberálisok mélységesen elítélik Cegléd jobbikos önkormányzati képviselőjének Facebook-posztját, amelyen egy megperzselt disznó látható „Victor” felirattal. Ha nem lenne elég egyértelmű az üzenet, Horváth Gábor Ferenc azt is odaírta a képre, hogy „Ma ő volt a Soros”, a bejegyzést pedig úgy kommentálta: „levágtuk a felcsúti csüngőhasút”. A kép egyértelműen Pócs János fideszes országgyűlési képviselő szintén felháborító Facebook-bejegyzésére reflektál, amelyen „Ő volt a Soros” feliratú megperzselt disznó szerepelt.

A Liberálisok szerint mindkét megnyilvánulás embertelen és visszataszító cselekedet, a jobbikos képviselő posztja pedig egy újabb bizonyíték arra, hogy a Jobbik nem lehet a Fidesz-kormány alternatívája. Nem lehet közösséget vállalni egy nyíltan antiszemita, rasszista szélsőjobboldali párttal, és most már az is egyértelművé vált, hogy semmilyen különbség nincs a Jobbik és a Fidesz gyűlöletkeltő megnyilvánulásaiban.

A Liberálisok Pócs János vállalhatatlan Facebook-posztja után Horváth Gábor Ferenc bejegyzését is elítélik. Nem megoldás az, ha a fideszes agresszióra másik gyűlöletkeltő tettel felelünk. A Változás Szövetségének az elsődleges célja, hogy a demokrata ellenzék a Jobbik segítsége nélkül váltsa le a gyűlölködő, szélsőjobboldalivá vált kormányt. Április 8-án gondoskodhatunk róla, hogy megtisztítsuk a magyar közéletet az embertelenségtől és a gyűlölködéstől. Ha a Jobbik vezetősége komolyan gondolná a néppártosodás politikáját, azonnali hatállyal lemondatná Horváth Gábor Ferencet.

Sermer Ádám, a Liberálisok elnökhelyettese

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK