Belépek a Pártba
15 március
2019
HÍR
805 látogató

Orbán Viktor a szabad Magyarország és az erős Európa ellensége

Miközben Orbán Viktor a szabadság fontosságáról beszélt a március 15-i ünnepségen, politikája az alapvető jogok folyamatos korlátozására épül. Miközben erős Európáról beszélt, minden eszközt megragad, hogy szétverje az uniót.

A Fidesz elnöke tovább folytatja a Nyugat-ellenes harcot, és tovább sértegeti európai szövetségeseinket. Az előttünk álló 2019-es választások tétje az, hogy olyan vezetőket válasszunk magunknak, akik Európára partnerként és nem ellenségként tekintenek. Olyan vezetőket, akik nem korlátozzák a magyar szabadságot, hanem megvédik azt.

Bár Orbán Viktor Magyarország regionális felemelkedését vizionálta március 15-i beszédében, az igazság az, hogy hazánk három régiója a hétből Európa legszegényebb térségei között szerepel. Orbán szerint szabadságban gyarapodik a magyar, ehhez képest a rendszerváltás óta soha nem fogyott ilyen gyorsan a nemzet.

Orbán Viktor keresztény értékekről papol, közben tovább folytatja gyűlöletpolitikáját a menekültekkel szemben. Arról beszél, hogy meg kellene védeni Európát, ehelyett folyamatosan blokkolja a válságövezetek közös, európai megsegítését.

A Liberálisok szerint Orbán egy hataloméhes és szélsőséges populista, aki kirekesztésből, gyűlöletből és félelemből kovácsolta politikáját. Itt az idő, hogy közös erővel megállítsuk, és végre valódi békét teremtsünk Magyarországon, és visszaadjuk a magyar nemzet szabadságát.

 

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK