Belépek a Pártba
11 október
2019
HÍR
624 látogató

Október 11-e ne csak az előbújás, de az elbújás napja is legyen!

Előbújás napja mellett hazánkban indokolt lenne elbújás napját is tartani.

Az elmúlt néhány napban két fontos esemény is történt Budapest utcáin, melyeket a mai napon fontos felidéznünk. Egyrészt a vadhajtásos, ultranacionalista huligán, Bede Zsolt fényes nappal egy műpénisszel a kezében mászkált a városban, majd órákon át leskelődött a Duna-parton, csak hogy egyetlen pillanatra Alföldi Róbert közelébe kerülhessen. Másrészt ismeretlen elkövetők az ARC kiállítás egyik óriásplakátját részben felgyújtották, részben telefirkálták.

A két esemény egyértelművé teszi, hogy az előbújás mellett elbújás napjára is nagy szükség lenne Magyarországon. Szexuális hovatartozása miatt senkinek sem lenne szabad bujkálnia, mert nincs miért. Egy ideális társadalomban ilyen napnak nem is kellene léteznie.

Akik viszont buta homofóbiával (és antiszemitizmussal) mérgezik az elméjüket és a lelküket, ráadásul ezeket a nézeteiket másokra is próbálják ráerőltetni – na, ők nyugodtan elbújhatnának a mai napon. A homofób, antiszemita, rasszista és egyéb kirekesztő nézeteket valló magyar állampolgárok azok, akik szégyent hoznak az egész magyar társadalomra. Nekik lenne miért bujkálni.

Legyen a mai nap az a nap, amikortól a magyar társadalom már nem csupán magában ítéli el az előítéleteket! Mától szembesítsük ezeket az előítéletes polgárokat, hogy az a szégyellni való, ahogyan ők gondolkodnak. Nem az a ciki és titkolnivaló, ha valaki meleg, hanem az, ha valaki ezt nem képes elfogadni és tolerálni. Nem a melegeknek, hanem a homofóboknak van miért bujkálni.

Kedves meleg honfitársaim, ne foglalkozzatok a sok előítélettel, legyetek büszkék magatokra, ne bujkáljatok, nincs miért! És sokkal kevésbé kedves, előítéletes, kirekesztő honfitársaim, ti viszont bújjatok el! Lehetőleg elő se gyertek. Mérgezhetitek magatokat a gyűlölködésetekkel, hihetitek azt, hogy csak ti vagytok normálisak, csak mindezt otthon csináljátok, a négy fal között!

Sermer Ádám, a Magyar Liberális Párt ügyvivője
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK