Belépek a Pártba
04 augusztus
2017
HÍR
781 látogató

Ne hagyjuk, hogy a fakocka nevessen a végén!

A nagyjából egy hónapos kényszerpihenő után visszatérő orosz metrók ugyanolyan meghibásodási rátával üzemelnek vagy éppen nem üzemelnek az M3-as vonalon. Naponta érkeznek a hírek leszállított utasokról, a forgalomból kiálló szerelvényekről. Ennek oka – mint Budapest utazóközönsége megtudhatta – a Tarlós István főpolgármester elméjét reménytelenül eluraló „Nagy Fakocka Összeesküvés-elméletben” keresendő.
Ezért a Liberálisok azt kérik, állítsuk meg a fakockákat! Minden fellelhető fakockát szolgáltassunk be a Főpolgármesteri Hivatal számára! A város bölcsődéinek, óvodáinak játék fakockáit, az asztalosműhelyek aprócska deszka- és lécmaradványait, az otthonainkban megbúvó ártalmatlannak tűnő metrógyűlölő fakockákat mind gyűjtsük össze és juttassuk el Tarlós Istvánhoz, hogy végre szabadon járhassanak az egyébként fantasztikus minőségben felújított metrószerelvények! Ne hagyjuk, hogy a fakocka nevessen a végén!
A méregdrága, használhatatlan metrókocsik kálváriája Tarlós István hét éves vesszőfutásának szomorú szimbóluma. A metrófelújítást az első pillanattól áthatja a törvénytelenség, a politikai hazárdőrködés és a korrupció súlyos gyanúja. A kormányváltást követően fel kell tárni ennek a botránysorozatnak a felelőseit is!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK