Belépek a Pártba
26 augusztus
2017
HÍR
639 látogató

Ne a szélmalmokkal harcoljon, hanem az utasok védelmével foglalkozzon a BKV!

A Liberálisok felszólítják a BKV vezetését, hogy fejezze be a főpolgármester összeesküvés-elméleteinek igazolását szolgáló szélmalomharcot és az utasok valódi védelmével foglalkozzon!
A tragikusan Budapestre erőszakolt orosz roncsok évtizedekig fogják terhelni a főváros tömegközlekedését, ezért is megbocsáthatatlan bűne Tarlós Istvánnak, hogy ellenezte a hármas metróvonalon az új szerelvények vásárlását és ragaszkodott az orosz partner méregdrága működésképtelen metrókocsijaihoz.
Tarlós a hármas metró vonalán közlekedő orosz szerelvények márciusi üzembeállítása óta már hivatkozott a metró gyermekbetegségeire aztán magára az ördögre is, sőt meg is találta már a sorozatos hibák okát egy állítólag rosszul összedugott kábelben éppúgy mint egy apró fakockában, vagy mint legutóbb: “egy közelebbről meg nem nevezett tárgyban”
Ennek a szomorú és kínos magyarázkodásnak a feltétel nélküli kiszolgálást teszi a BKV vezetése, amikor utasai után nyomoztat és sorozatban teszi a feljelentéseit, azt állítva, hogy az egyébként hibátlan orosz szerelvények az utasok miatt nem működnek, a hibákat az utasok idézik elő.
Ezt a nem éppen utasbarát szemléletet erősíti az a tény is, hogy miközben a használhatatlan orosz metrók ügyében nem győzi utasait feljelenteni a BKV vezérigazgatója, az elmúlt napok savas ülései ügyének felderítésébe esze ágában sincs bevonni a hatóságokat. Mint ismeretes, legalább két utas is olyan ülésre ült az elmúlt héten a BKV járatain, amit előtte valamilyen savas folyadékkal öntöttek le, ezáltal súlyos sérüléseket okozva az utasoknak. Bolla Tibor BKV vezérigazgató szűkszavú nyilatkozatában mindössze egy belső vizsgálatot tudott említeni, holott valójában itt lenne dolga a nyomozóhatóságoknak, itt lenne értelme a BKV-nak feljelentéseket tenni.
A BKV vezetése lépjen túl Tarlós összeesküvés-elméletein és foglalkozzon az utasok biztonságával!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK