Belépek a Pártba
17 április
2016
HÍR
585 látogató

Ma emlékezünk és emlékeztetünk

A Liberálisok az Élet menetén emlékeznek ma arra a sok ezer ártatlan áldozatra, akiket deportáltak, munkatáborba kényszerítettek, kivégeztek. A Liberálisok emlékeznek ma mindazokkal, akik túlélték a borzalmakat és a párt részvétét fejezi ki azok felé, akik hozzátartozóikat ma is gyászolják.

A Magyar Liberális Párt az emlékezés mellett emlékeztet is arra, hogy semmilyen körülmények között nincs helye megbélyegzésnek, bűnbakkeresésnek és kirekesztésnek. Aki éket mer verni társadalmi csoportok közé az alapján, hogy milyen a vallásuk, milyen kisebbséghez tartoznak, milyen a társadalmi helyzetük, vagy politikai meggyőződésük, az bűnt követ el és az össztársadalom ellen cselekszik. Aki napi politikai érdekből, szavazatszerzésből gyűlöletet szít ember és ember között, aki nem nyújt segítő kezet az üldözöttnek, a diktatúra, a terror elől menekülőnek, azt közösen kell elnémítanunk.

A Magyar Liberális Párt üdvözli, hogy idén  először közösen szólnak az emlékezőkhöz a keresztény történelmi egyházak püspökei és az országos főrabbi. A párt tagjai, többek között Fodor Gábor pártelnök, Bősz Anett ügyvivő, Szabadai Viktor, a Budapesti Választmány elnöke ott lesznek az emléksétán, részt vesznek az Élet menetén.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK