Belépek a Pártba
03 október
2020
HÍR
842 látogató

Liberálisok, DK: A NAV mára nem szolgál más célt, csak hogy a magyarokat szabadon sanyargathassa az Orbán-rezsim

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségének tagja és Sermer Ádám, a Liberálisok ügyvivője szombati sajtótájékoztatójukon emlékeztetettek a 2013-ban kirobbant NAV-botrányra és Horváth András zöld dossziéjára. Ráczné Földi Judit elmondta, az ex-adóellenőr már 2013-ban felhívta a figyelmet arra, hogy van egy “kiemelt ügyfélkör”, akik különleges bánásmódban részesül a NAV-nál, ám komolyabb intézkedés nem történt, sőt, még ezek után Horváth Andrást hurcolták meg. A NAV semmi más, mint egy kormány által irányított erőszakszervezet, amivel hatékonyan lehet rettegésben tartani egyeseket, míg másokat kivételezettként kezelni. Az  európai magyarok ezt is felszámolják a 2022-es választás után – jelentette ki a DK elnökségi tagja.

Sermer Ádám arra figyelmeztetett: miután a Fidesz kiüresítette a vagyonosodási vizsgálat rendszerét, a kormányváltás után az egyik legfontosabb feladat a politikusok és közvetlen hozzátartozóik vagyonosodási vizsgálatának visszaállítása lesz. A Liberálisok ügyvivője szerint így lehet majd tisztázni az Orbán család vagyonosodását is. „Abszurdum, hogy ma egy beruházáshoz a miniszterelnök édesapjától kell minden alapanyagot megvásárolni, ez egy jogállamban nem, csakis pártállamban történhet meg” – jelentette ki, hozzátéve: 2022-ben a kormányváltás után a NAV nem pártállami kézzel irányított szervezet lesz, és nem lesznek különleges bánásmódban részesített NER-oligarchák.

A sajtótájékoztató után a Liberálisok és a DK politikusa „Ebben az intézményben tíz éve pártállamot épít a Fidesz” feliratú matricákat ragasztott a NAV épületére.

Sermer Ádám és Ráczné Földi Judit a témában tartott sajtótájékoztatóját itt tekinthetik meg:

"Pártállam helyett jogállamot! – A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mára nem szolgál más célt, csak hogy a magyarokat szabadon sanyargathassa az Orbán-rezsim" – Sermer Ádám (Liberálisok) és Ráczné Földi Judit (DK) közös sajtótájékoztatója:

Közzétette: Liberálisok – 2020. október 3., szombat

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK