Belépek a Pártba
29 szeptember
2016
HÍR
599 látogató

Liberálisok: Budapest no-go zónája a városháza

Szabadai Viktor azt mondta, a no-go zónák azok a területek, amelyeket a jogállam már nem ér el, és ahol egy kisebb, erőszakos csoport saját törvényei uralkodnak.
Az ellenzéki politikus úgy vélekedett, hogy – főleg 2014 óta – a városházán egymást érik a korrupciós botrányok, jogsértések, és soha semminek nincsen következménye.
Közölte: nyílt levelet küldenek Tarlós Istvánnak, amelyben felidézik, hogy a kormány kampánykiadványában no-go zónákkal “riogatta” a magyar embereket: törvényen kívül álló területeket vizionált Európa több nagyvárosába, köztük Londonba, holott a Magyar Liberális Párt szerint ilyenek nem léteznek.
Úgy folytatta, hogy az érintett nagyvárosok vezetői sértetten reagáltak a magyar álláspontra. A Liberálisok nyílt levelükben azt kérdezik Tarlós Istvántól: ő mit szólna, ha külföldi politikusok élhetetlennek írnák le Budapestet, és kiállna-e a magyar fővárosért – közölte Szabadai Viktor.
Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: ha az uszítás és a hangulatkeltés a cél, bármelyik európai nagyvárosról lehet olyan filmet összevágni, hogy az derüljön ki, ott milyen szörnyű állapotok uralkodnak.
Szerinte igennel kell szavazni a kötelező betelepítési kvótáról szóló vasárnapi referendumon, mert ez az Európa melletti elkötelezettséget jelenti, és lehetővé teszi a “pöffeszkedő kiskirályok”, valamint a környezetükben “ugráló szélhámosok és hamiskártyások” üzemeltette no-go zónák felszámolását.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK