Belépek a Pártba
18 február
2018
HÍR
728 látogató

Legyen a 2018-as Orbán Viktor utolsó évértékelője kormányfőként – Stop Orbán!

A Magyar Liberális Párt szerint április 8-án lehetőségünk nyílik rá, hogy leváltsuk a gyűlölködés kormányát és annak vezetőjét, Orbán Viktort. A Fidesz elnökének állításával szemben Magyarország a megerősödés helyett az unió sereghajtójává vált az elmúlt nyolc évben. A keleti nyitás kudarcba fulladt, régiós versenytársaink a gazdasági növekedés tekintetében is messze jobban teljesítenek nálunk. Egyetlen mutatóban vesszük fel a világgal a versenyt, a Fidesz gátlástalan politikájának köszönhetően brutális mértéket öltött a korrupció.

Orbán Viktor hazudott a magyaroknak, hogy félelmet és gyűlöletet keltsen a társadalomban, és aztán a magyarok megmentőjeként tetszeleghessen. Hazudott a menekültekről, Soros Györgyről, Brüsszelről, Európáról és az ENSZ-ről is.

Orbán Viktor átverte a magyarokat, amikor azt állította, nem fogadunk be bevándorlókat, a fideszes offshore cégeken keresztül eltüntetett milliárdokért cserébe azonban több mint 22 ezer gazdasági migráns kapott letelepedési kötvényt az államtól a szükséges ellenőrzés nélkül. Később az is kiderült, hogy az Orbán-kormány még a „brüsszeli kvótát” is teljesítette, miután egy év alatt több mint 1300 menekültet fogadott be. Hazánkra azonban nem a bevándorlás jelenti az igazi veszélyt, hanem a kivándorlás. Utoljára az 1956-os forradalom után hagyták el ilyen sokan Magyarországot.

Magyarországra nem a Soros-terv jelenti az igazi veszélyt, hanem Orbán Viktor és a Fidesz politikája. Az iskolák központosítása, a tanárok és a diákok szabadságának folyamatos korlátozása. Az egészségügy kivéreztetése, az állandósult forrás- és orvoshiány, a végtelen várólisták és a mind sűrűbben előforduló kórházi fertőzések. Magyarországra a szabadságjogok folyamatos korlátozása, a civilek vegzálása és az uniós támogatások bűnszervezet szerű elrablása jelenti az igazi veszélyt. Magyarországra Putyin barátsága, a méregdrága orosz hitelből felépülő, második paksi atomerőmű jelenti az igai veszélyt.

Április 8-án gondoskodhatunk róla, hogy Orbán Viktor többet ne tarthasson évértékelőt kormányfőként. Gondoskodhatunk róla, hogy ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki szándékosan átveri a magyar embereket, hogy pártja minél jobban szerepeljen a választásokon! Szavazzunk a változásra, szavazzunk az igazságra! Szavazzunk a szabad, európai Magyarországra!

 

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK