Belépek a Pártba
06 június
2018
HÍR
674 látogató

Kósa Lajos és a Fidesz minden gátlását elvesztette

Az már a választások előtt kiderült, hogy a Fidesz minden gátlását elveszítette, horizontján csak két dolog szerepel: a hatalom megtartása, illetve a közpénzek megszerzése. Egyes tagjai ebben a műfajban már odáig mentek, amelyek már egy író fantáziáját is felülmúlják. Feltétlenül ide sorolandó Kósa Lajos és a hajdani debreceni polgármester esete a csengeri asszonnyal, amikor is 1300 milliárd forint befektetésére vállalt kötelezettséget, közjegyző által hitelesítve, és szerény nyolcszáz millió forintos ajándékban részesülhetett volna előbb a felesége, utóbb az édesanyja.
A csengeri asszony már kiadatási őrizetben van, Kósa Lajos azonban a Parlamentben ül, és úgy látszik, teljes mértékben rehabilitálta őt a pártja. Erre lehet következtetni abból, hogy televíziós szereplést is vállalt, ahol teljes ellentámadásba ment át; azt közölte a nyilvánossággal, hogy az egész akciót az ellenzék szervezte meg, és ezt a rendőrség (!) ki is fogja deríteni. Ezek szerint a közjegyzőhöz nem Kósa, hanem az ellenzék vitte el a csengeri asszonyt. Az ellenzék mutatkozott bálban és egyéb rendezvényeken a hölggyel, az ellenzék fényképezkedett vele, az ellenzék utazott el Szabónéval Svájcba, és az ellenzék biztatta Szabónét a nyolcszázmilliós ajándék közokiratba foglalására, mégpedig oly módon –ahogy ezt Kósa sugallta -, hogy ellopta a politikus édesanyjának, és nyilván a feleségének az adatait.
Itt tartunk most; a választások előtt tapasztalt gátlástalanságot még tovább lehetett és lehet fokozni. Kiváltképp, ha hozzátesszük: Kósa a civilekkel szemben is kiemelkedőt alakított: azt állította, hogy szándékos törvénysértésre tanítják az illegális bevándorlókat, és ehhez még brosúrákat is készítenek, osztogatnak.
A Magyar Liberális Párt Kósa rehabilitációját érzékelvén azt látja: még fékeveszettebb lett a Fidesz, nem riad vissza semmilyen hazugságtól, és attól sem, hogy akár a rendőrséget, és nyilván a most megalakítandó Legfelsőbb Közigazgatási Bíróságot is a saját hatalma alá rendelje. Látnia kell az egész ellenzéknek ezeket a törekvéseket, és mindent el kell követnie, hogy közösen, felvilágosítva a társadalmat, a kevésbé aktív szereplőket is mozgósítva fellépjen a totális hatalom kialakítása ellen. Most, amíg talán nem késő.
Fotó: Index
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK