Belépek a Pártba
05 augusztus
2014
HÍR
958 látogató

Kérdések Pásztor Alberthez a megkezdett kilakoltatások kapcsán

Bodnár Zoltán, az MLP főpolgármester-jelöltje, ma levélben fordult Pásztor Alberthez, miután megtudta, hogy Miskolcon megkezdték a számozott utcák lakóinak kilakoltatását. Bodnár Zoltán, mivel felelősséget érez a szegény és kiszolgáltatott sorsú érintettek iránt, arra vár választ a baloldali pártok miskolci polgármesterjelöltjétől, hogy mit tesz, illetve tesz-e valamit a kilakoltatás, a jogsértő folyamat megállításáért.

A Liberálisok ma a híradásokból értesültek arról, hogy Miskolcon megkezdték a kitelepítéseket a számozott utcákból. A párt korábban már Demeter Ervin kormánymegbízotthoz fordult azért, hogy hivatalból vizsgálja felül Miskolc közgyűlésének május 8-i döntését, melyen a képviselők a számozott utcák lakóházainak felszámolásáról határoztak. A kormánymegbízott válaszlevelében azt ígérte, hogy amint a közgyűlés jegyzőkönyvét megkapja az ülést követő 15 napon belül és tanulmányozta a döntés folyamatát és hátterét, úgy értesíti a pártot az üggyel kapcsolatos álláspontjáról és arról, hogy tesz-e lépéseket a közgyűlési határozat megsemmisítéséért. Demeter Ervin ígéretével ellentétben a vizsgálatról, annak eredményéről és következményéről nem tájékoztatta a Liberálisokat.

A híradások szerint ma a számozott lakók utcáinak lakóit úgy kezdték el kilakoltatni, hogy arról az érintettek előzetes tájékoztatást nem kaptak. Éppen ezért azonnali segítségre van szükségük, hogy ne maradjanak az utcán, majd helyzetüket tartósan is rendezzék. Bodnár Zoltán arra vár választ Pásztor Alberttől, hogy miként látja a kialakult helyzetet, van-e megoldási javaslata, illetve hogyan tudja képviselni a kilakoltatottak és a kitelepítésre várók érdekeit.

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK