Belépek a Pártba
20 február
2019
HÍR
474 látogató

Indítson vizsgálatot az ÁSZ a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt! 

A Liberálisok felkérik az Állami Számvevőszéket, hogy tiltott pártfinanszírozás gyanújával indítson vizsgálatot a kormány újabb Brüsszel-ellenes plakátkampánya miatt. Szeretnénk, ha az ÁSZ végre nemcsak az ellenzéki pártok, hanem a Fidesz kampányra fordított költéseivel is foglalkozna. A Liberálisok szerint a Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét és Soros Györgyöt ábrázoló plakátok a Fidesz választási érdekeit szolgálják, hiszen a kormánypárt EP-kampánya nyíltan a Brüsszel elleni uszításról szól. A magyar kormány közpénzből finanszírozza a Fidesz Brüsszel-és Soros-ellenes propagandáját, ami felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját.

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy miközben az ÁSZ minden létező ellenzéki pártot megbírságolt, a Fideszre eddig egyetlen forint bírságot sem szabott ki. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy Domokos a Fidesz korábbi frakcióvezető-helyetteseként évek óta tétlenül nézi, hogy egykori pártja törvénysértő módon, százmilliárdos tételben költi az adófizetők pénzét saját magára és a gyűlöletkeltő propagandára. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az ÁSZ elnöke fideszes megrendelésre minden eszközt megragad arra, hogy ellehetetlenítse az ellenzék működését. Legyen vége ennek! Felszólítjuk az ÁSZ-t, hogy indítson vizsgálatot a kormány Fidesz-propagandát népszerűsítő plakátkampánya miatt!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK