Belépek a Pártba
28 február
2018
HÍR
501 látogató

Fodor Gábor a nyugalomszoba átadásán – “Örülök, hogy másodjára segíthettem a gyöngyösieknek”

Fodor Gábor részt vett a Petőfi Sándor Egységes Gyógypedagógiai Gyógyszertani Pedagógiai Szakszolgálati Intézményében elhelyezett nyugalomszoba átadásán szülővárosában, Gyöngyösön. A fejlesztés Tajvan kirendeltsége által jöhetett létre, akik a Liberálisok elnökével ápolt régi és szoros kapcsolatra való tekintettel immár második alkalommal segítettek a gyöngyösieknek.

A Liberálisok elnöke az átadón elmondta: régóta szoros kapcsolatot ápol Tajvannal, és az ország kirendeltsége volt olyan előzékeny, hogy a Berze Nagy János Gimnáziumban létrehozott művészeti tanterem után egy nyugalom szoba kialakításában is segédkezett Gyöngyösön. Fodor Gábor az átadáson hatalmas megtiszteltetésnek nevezte, hogy immáron második alkalommal segíthetett szülővárosának egy olyan fejlesztés kivitelezésében, amely megkönnyíti a gyöngyösi és a mátraaljai emberek életét.

dsc_3181

„Örülök, hogy a szülővárosom lakóinak másodjára segíthettem egy olyan szoba létrehozásával, amely a sérült gyermekek fejlődését szolgálja. A nyugalom szoba nem csak az érintett környékbeli családok életét könnyítheti meg, de egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb élethez is hozzásegítheti a rászoruló gyermekeket” – nyilatkozta Fodor Gábor a helyszínen lévő sajtónak.

A nyugalom szobát olyan fogyatékkal élő gyermekeknek fejlesztették ki, akik a szobának köszönhetően tanulás nélkül, pozitív, kellemes élmények átélésével fejlődhetnek, miközben a terápia örömet, nyugalmat is ad nekik.

Az átadón készült további képekért kattintson ide!

Fotó: Czímer Tamás/Garamond Grafikai Műhely Bt.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK