Belépek a Pártba
17 április
2019
HÍR
1563 látogató

„Felesleges hazudni” – Bősz Anett a Facebookon üzent Nacsa Lőrincnek (Videó)

Bősz Anett Facebook-videóban üzent Nacsa Lőrinc fideszes országgyűlési képviselőnek, aki  Stefan Löfven Magyarországról szóló nyilatkozatát kritizálta, miután a svéd miniszterelnök azt mondta: nem tartható, hogy az a tagállam, amely a legtöbb forrásban részesül az EU-tól, ne vállaljon felelősséget a migráció tekintetében. Nacsa Lőrinc erre úgy reagált, hogy „a bevándorláspártiak nyíltan fenyegetik a bevándorláselleneseket”.

A Liberálisok országgyűlési képviselője arra figyelmeztette a fideszes politikust, hogy méltatlan hozzá az a szerep, amit Orbán Viktor szánt neki. „Lehet, hogy páran megdicsérnek azért, mert felmondod a kötelezőt a bevándorlás és az Európai Unió kérdéseiben, de felesleges azt hazudni, hogy Magyarország háborúban áll az Európai Unióban, mert ez nem igaz.”

Bősz Anett a videóban elmondta: Nacsa Lőrinc egyike azoknak, akik miatt még hisz abban, hogy a következő politikai generációnak nem kell majd csalódnia egymásban. „Mindig lesznek olyan pillanatok, amikor a Parlamentben úgy tudunk egymás felé bólintani, hogy valamiben igaza volt a másikunknak. Én ilyen politikusnak ismertelek meg, ezért gondolom, hogy az a kommunikáció, amit Orbán Viktor és Szijjártó Péter folytat, méltatlan hozzád” – mondta a videóban a Liberálisok politikusa, hozzátéve: az Európai Unió a szabadság, a szolidaritás és a biztonság közössége. Ezt akarja szétverni az Orbán-kormány, és ha ebben Nacsa Lőrinc is tevékenyen részt vesz, szégyenkezni fog miatta a jövőben. „Ne legyél az, aki csak megakasztani akarja a fejlődési folyamatokat Európában! A XXI. század kihívásaira kizárólag egy egységes, erős közösségben lehet jól válaszolni” – tette hozzá Bősz Anett.
A videó Bősz Anett Facebook-oldalán érhető el:
https://www.facebook.com/boszanett.blogja/videos/343666152947107/
Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK