Belépek a Pártba
15 március
2020
HÍR
386 látogató

Felelős minisztériumot Budapesten!

Március 15-én, az 1848-as forradalom évfordulóján a koronavírus elleni összefogásra szólítunk fel! A járvány elleni küzdelem csak akkor lehet sikeres, ha a napi politikai küzdelmeket félretesszük és mindannyian együttműködünk. Az összefogásnak azonban első és legfontosabb feltétele, hogy őszintén szembenézzünk a helyzettel.
A magyar egészségügy jelenleg nincs megfelelően felkészítve arra, hogy egy ilyen típusú kihívással jelentős veszteségek nélkül meg tudjon birkózni. Jelenleg nincs megfelelő számú kórházi ágy, megfelelő minőségű és mennyiségű egészségügyi eszköz és védőfelszerelés, és elég szakember ahhoz, hogy a járványban várhatóan megbetegedő embereket egyszerre el lehessen látni. Ezért haladéktalanul új forrásokat kell átcsoportosítani a megfelelő védekezés érdekében!
Jelenleg a világon egyetlen egészségügyi rendszer sincs, amely elég felkészült volna a koronavírus elleni védekezésre. Az évek óta halogatott egészségügyi fejlesztések azonban a hazai ellátásban extra kockázatokat rejtenek.
Arra kérjük a kormányt, hogy hiteles és friss tájékoztatás mellett tegyen meg mindent a magyar emberek védelmében! Ne küldjék az idős háziorvosokat megfelelő védőfelszerelés nélkül a betegekhez! A kórházak dolgozóit lássák el minden szükséges eszközzel és védőfelszereléssel! Szerezzék be a szükséges mennyiségű védőmaszkot és védőkesztyűt a fertőzött betegek ellátásához! Haladéktalanul kezdjék meg a férőhelyek bővítését! Vonják be az ellenzéki képviselőket is a járvány elleni küzdelembe és tájékoztassák őket is teljes körűen!
A koronavírus elleni küzdelem csak széles körű társadalmi összefogással lehet sikeres, ezért a kormány és az ellenzék küzdelmét együttműködéssé kell formálnunk. Ez hazánk érdeke.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK