Belépek a Pártba
13 február
2018
HÍR
691 látogató

Elios-ügy – Polt Péter és Lázár János fejezze be a bűnpártolást!

A Liberálisok elképesztőnek tartják azt a hazugságsorozatot, amelyet a magyar kormány és a Fidesz tagjai folytatnak, csatolt részükkel, az ügyészséggel együtt Elios-ügyben. Kitüntetett szerepet játszik ebben a miniszterelnökséget vezető miniszter, Lázár János, aki ahelyett, hogy elnézést kérve a magyar társadalomtól, sietve távozna a posztjáról – ha már ezt nem tette meg, amikor megsértette a közmunkásokat egy kis rejtett rasszista szövegbe burkolva – még tetézi a bajt: a nyilvánosság előtt védi a védhetetlent, hazudik bele a kamerákba, azon keresztül pedig a szemünkbe.

Lázár, aki nyilvánvalóan lepacsizta Tiborcz Istvánnal, alias a miniszterelnök vejével a hódmezővásárhelyi közvilágítás átalakítását, alapot teremtve ahhoz, hogy további tizenhét helyen olyan pályázatot írjanak ki, amelyhez a Hódmezővásárhelyen elvégzett munka adott mintát, még azt is bele merte mondani a mikrofonba, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) a magyar országgyűlési választásokra időzítve adta ki a jelentését. Lázár könnyedén átlép afölött a tény fölött, hogy a jelentés október óta a magyar kormány birtokában van, és miközben metró-ügyben nem késlekedett a nyilvánosságra hozatallal, itt gondosan elrejtette az iratot.

Ugyanez a szorgalom jellemzi most az ügyészséget is; a szervezetet és annak vezetőjét, bizonyos fideszes Polt Pétert egy cseppet sem zavarta, hogy a metró-jelentés esetében, amelynél a komplett kormány az évszázad csalását kiáltotta, hallgatott, most azonban azonnal védelmébe vette kenyéradó gazdáit, és az ügy kivizsgálást a bizonytalan jövőbe utalta, azt állítván – Lázárral együtt -, mintha az OLAF-jelentés nem szólna szereplőkről, bűnökről, bűnszövetségről.

A Magyar Liberális Párt felháborítónak tartja, hogy a legfőbb ügyész ma már nyíltan bűnpártolóvá lépett elő, nyilvánvalóan kiszolgálva és meghálálva bűntársai vele szemben mutatott jóindulatát. A kampányba tehát nem az OLAF, hanem maga Lázár, és tettestársa, Polt Péter avatkozott bele, mégpedig a lehető legdurvábban: elfedik a bűnöket, a bűnözőket, az igazságot. A magyar embereknek azonban tudniuk kell, mi folyt és mi folyik itt, mint ahogy azt is, hogy ettől a rezsimtől már soha nem várhatják, hogy kilépjenek a korrupció világából. Ha április 8-a nem hoz változást, politikai váltást, itt marad velünk a lopás, a korrupció, a hazudozás és az állami szintű bűnpártolás.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK