Belépek a Pártba
29 június
2017
HÍR
504 látogató

El a kezekkel az Aurórától!

Józsefváros önkormányzata szerdán azonnali hatállyal bezáratja az Auróra közösségi házakat.  Az Auróra nem csupán szórakozóhely, sokkal több annál: egy olyan közösségi tér, ahol többek között olyan gyakorlatokon dolgoznak, amelyek elősegítik Magyarország demokratizálódását. A hely többek között olyan civil szervezeteknek ad otthont, mint a Budapest Pride vagy a Roma Sajtóközpont.
A LiFT – Liberális Fiatalok Társasága (a Magyar Liberális Párt ifjúsági szervezete) tiltakozik az elfogadhatatlan döntés ellen, valamint elítéli azt a módszert, amellyel váratlan módon, az érintettek bevonása és értesítése nélkül, egyik pillanatról a másikra bezárnak egy ilyen fontos kulturális központot.

Szervezetünk elitéli a rendőri és hatósági megfélemlítést és az olyan jellegű intézkedéseket, mint a június 10-i razzia. Elfogadhatatlan, hogy a hatóságok azzal vannak elfoglalva, hogy üldözzék a kannabisz-fogyasztókat, azokat az embereket akik senkinek sem ártanak. Továbbra is kiállunk a kannabisz teljeskörű legalizációja mellett, valamint felhívjuk mindenki figyelmét az orvosi legalizálás létfontosságára! Az Auróra bezárása felháborító, ezért a Liberális Fiatalok Társasága (LiFT) követeli, hogy azonnal vonják vissza az intézkedést.

(MTI)

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK