Belépek a Pártba
28 április
2021
HÍR
1221 látogató

Csúszik az életveszélyes csúszdákról szóló adatszolgáltatás Békéscsabán

Több mint egy hónapja ül a Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt. az életveszélyes csúszdákról szóló szerződéseken, amelyeket a Csaba Parkba telepített a város. Fülöp Zoltán, a Magyar Liberális Párt békéscsabai politikusa azért kérte ki a dokumentumokat, hogy kiderüljön, ki hagyta jóvá a balesetveszélyes csúszdák terveit és azok megépítését. Tudni szeretnénk, hogy miként vehettek át olyan csúszdákat, amiket néhány nappal később le kellett zárni, mert kieshetnek belőle a gyerekek, megüthetik magukat. Ki és mikor fogja kijavítani a csúszdákat, ki állja majd ennek a költségét?

A Békéscsaba Vagyonkezelő Zrt.-nek és az alá tartozó cégek felügyelőbizottságainak 35 tagja közül csak egy ellenzéki van: Fülöp Zoltán. Egyelőre azonban úgy tűnik, őt is akadályozzák a munkájában, hiszen a mai napig nem kaphatta meg a csúszdákról szóló szerződéseket. Nem tudni, hogy mennyit költött városa a használhatatlan játszótéri eszközökre, és ki a felelős azért, hogy egyáltalán ebben a formában megépülhettek. A liberálisok politikusa kéri a Fidesz által támogatott és velük koalícióban irányító város polgármesterét, Szarvas Pétert, hogy a város tulajdonában álló Vagyonkezelő Zrt. tegyen eleget törvényi kötelezettségének, és a kért dokumentumokat juttassa el az ellenzéki politikushoz, valamint hozza azokat nyilvánosságra.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK