Belépek a Pártba
30 április
2019
HÍR
688 látogató

Bősz Anett: Orbán Viktor keleti diktatúráknak szolgáltatja ki hazánkat – Videó!

Bősz Anett, a Liberálisok országgyűlési képviselője Facebook-videójában hívta fel a figyelmet arra, hogy a magyar kormány a keleti nyitás jegyében keleti diktatúráknak szolgáltatja ki hazánkat. Orbán Viktor folyamatosan olyan üzleteket köt, amelyek nem csak óriási korrupcióra adnak lehetőséget, de súlyos nemzetbiztonsági kockázatot is jelentenek. A paksi bővítés és az egykori KGST-bank befogadásának eredményeképp ellenőrzés nélkül, számolatlanul utazhatnak be az országba és az Európai Unióba orosz kémek és a titkos ügynökök – figyelmeztetett Bősz Anett.

A Liberálisok politikusa szerint nem csak a Putyinnal, de a Kínával kötött megállapodás is súlyos kockázatot jelent, hiszen a Budapest-Belgrád vasútvonal beruházás által Kína számítógépes rendszereket és ipari kémkedésre alkalmas eszközöket telepíthet hazánkba. A képviselő a videóban elmondta: a Fidesz kötött pályát biztosít Európa kínai gyarmatosításához, miközben a vasúti beruházás magyar építője Mészáros Lőrinc lesz. Orbán Viktor és a Fidesz-kormány folyamatosan olyan kormányokkal és vezetőkkel üzletel, akikre nem vonatkoznak az európai normák. Akik nem tartják tiszteletben az átláthatóságra és tisztességes piaci magatartásra vonatkozó szabályokat.

Bősz Anett hangsúlyozta: történelmi felelőtlenség a keleti nyitás politikája. Közös feladatunk, hogy Orbán Viktort megállítsuk ebben – tette hozzá a Liberálisok képviselője.

A keleti nyitás nem csak jelentős korrupcióval, de óriási nemzetbiztonsági kockázattal is jár. Orbán Viktor nem csak Putyinnak, de Kínának is kiszolgáltatja hazánkat, ami odáig vezethet, hogy Keletről számolatlanul és ellenőrizetlenül utaznak be kémek és titkos ügynökök. Mindeközben a kínai vasúti beruházás magyar építője Mészáros Lőrinc lesz, ami már tényleg elenyésző probléma ahhoz képest, hogy a Nyugat kapuját Orbán Viktor kiárusítja a Keletnek.

تم النشر بواسطة ‏‎Bősz Anett‎‏ في الثلاثاء، ٣٠ أبريل ٢٠١٩

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK