Belépek a Pártba
24 július
2015
HÍR
855 látogató

Bősz Anett nyílt levele Pelczné Gáll Ildikóhoz, a Fidesz Női tagozatának elnökéhez

Kedves Pelczné Gáll Ildikó!

A híradások tele vannak azzal, hogy a kormány politikusai Magyarországról ,,lementek” Tusványosra. Én Németh Zsolttal ellentétben máshogy fogalmaznék.  Nem lementek, hanem lesüllyedtek. Egy olyan szintre, amiről azt gondolom, nekünk, nőknek, politikusoknak érdemes váltanunk pár szót.

Mert amint látjuk, fenemód jól érzik magukat a kormány politikusai Tusványoson. Mókáznak, viccelődnek, amúgy legényesen odamondogatnak, csipkelődnek. Mint amikor a jobbikosok a sarokba dobják a kiskutyákat a cukiságkampány után, s vedlenek át fekete egyenruhákba, úgy bújtak ki öltönyeikből, és mutatták meg a Fidesz macsói Tusványoson hímsoviniszta énjüket.

Ezek a magyar legények, akik magukat macsónak, tökösnek képzelik, azzal villognak hallgatóságuknak, hogy ,,a nő nem ember”, és hogy ,,van az asszony és van az ember” és hogy a férfiak és a nők nem egyformák, mindenkinek megvan a maga feladata. Aztán egyikük még be is szól annak a nőnek, akinek ez nem tetszik. Mert az asszonyszemélynek (nem ember) tudnia kell, hol a helye, meddig jártathatja a száját, meg különben is az asszony verve jó …

Kedves Ildikó!

Ti ezt hagyjátok? Ti ezt tűritek? Te, a párt női tagozatának vezetőjeként elnézed, szó nélkül hagyod, hogy a párttársaid alázzák a nőket, s olykor még oda is csapjanak? Neked nincs egy szavad sem Németh Zsolthoz, Deutsch Tamáshoz, vagy Tasó Lászlóhoz, Buday Gyulához, Tarlós Istvánhoz és még sajnos sorolhatnám a neveket… Vagy Veletek már megtanították ezek a férfiak, hol a helyetek, mi a feladatotok? Mert azt látjuk, hogy a kormánypártban a nőkből nem lehetnek vezető tisztségviselők. De ugye a pártmunkátok nem abból áll, hogy kávét főztök és lesitek az urak és parancsolók kívánságait?

Kedves Ildikó!

Én egyrészt aggódom értetetek, fideszes nőkért, mert férfikollégáid elszólásai, beszólásai alapján talán jogosan gondolhatom, hogy pártotokban nincs nemi egyenjogúság. És aggódom társadalmunk valamennyi nőjéért, hiszen ahol a kormányzat így vélekedik rólunk, nőkről, ott egyikünk sem várhat semmi jót.
És végül engedd meg, hogy a Fidesz Női Tagozatának alapüzenetéből idézzek: ,,Csak együtt, közösen; nemtől, kortól, nemzetiségi-, etnikai-, és vallási hovatartozástól függetlenül tudjuk visszaadni az embereknek a demokráciába és a demokratikus intézményrendszerekbe vetett hitét.”
Én ezzel a mondattal egyetértek és én eszerint is dolgozom politikusként. És Te?

Üdvözlettel: Bősz Anett, Magyar Liberális Párt, ügyvivő

 

 

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK