Belépek a Pártba
29 március
2018
HÍR
898 látogató

Bősz Anett: Lázár János távozzon a közéletből!

A mai napon tett kijelentése alapján a Miniszterelnökséget vezető miniszter méltatlanná vált minden közéleti pozíció betöltésére. Az Európai Unió tagországában, schengeni határőrként, egy színes, sok kisebbséget tömörítő társadalom választott tisztségviselője nem teheti meg, hogy az egyik kisebbség ellen a másik kisebbségre való hivatkozással uszít. Ne legyenek illúzióink, amit Lázár János tesz, az közönséges uszítás.

A magyar kormány menekültkérdéssel kapcsolatos viselkedése kimeríti a politikai szélsőségesek minden eszköztárát. A kék plakátokon folytatott gyűlöletkampány, a bujtatott zsidózás, a segítségünket kérő menekültek összemosása egy pórul járt történelmi kisebbséggel, valamint a magyar társadalom hiszterizálása ellenére 2300 menekült befogadása egyértelműen mutatja, hogy az Orbán-kormány nem pusztán Európába nem való, de a szélsőséges nacionalista gondolatok ébresztését mérhetetlen cinizmussal vegyítette, és ezzel minden irányban becsapta a magyar társadalmat.

A kirekesztő szemlélet teremt olyan országot, amely képtelen az integrációra, nem a kisebbségek! A szerencsétlenül járt kisebbségek integrációja, a társadalmi kohézió megteremtése, a középosztályosodás, a cigányság nyomorban élő többségének felemelése az egész magyar társadalom közös feladata. Amennyiben egy hivatalban lévő miniszter ez ellen kíván dolgozni, távoznia kell a közéletből!

Bősz Anett, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok ügyvivője

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK