Belépek a Pártba
03 április
2018
HÍR
484 látogató

Bősz Anett: hiába fenyeget a Fidesz házőrző cége, a Változás Szövetsége elszámoltatja Orbán Viktor strómanjait!

Bősz Anett, a Liberálisok ügyvivője és Bárány Balázs, az MSZP országos elnökségének tagja az Andrássy úti palota előtt zárta a Változás Szövetségének március elején indított akciósorozatát, melynek célja az volt, hogy bemutassuk Orbán Viktor vejének csodaszámba menő vagyonosodását és több tízmilliárd forintot érő ingatlan-portfólióját.

A Liberálisok és az MSZP politikusa hetekig járta az országot, és jelképesen zár alá vette a Tiborcz Istvánhoz köthető ingatlanokat, szerintük ugyanis az Elios-botrány miatt az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által várhatóan kiszabott 13 milliárd forintos büntetést nem az adófizetők pénzéből, hanem Tiborcz István törvénytelen vagyonából kell megtéríteni.

Az Orbán Viktor vejének legfényűzőbb luxusszállodáit, palotáit feltérképező akciónk első állomása a budapesti Mahart-ház volt, majd Gőgös Zoltánnal, az MSZP elnökhelyettesével kiegészülve a keszthelyi Helikon szállodát vettük szimbolikusan zár alá. Az akciónkat a turai Schossberger-kastély előtt folytattuk, ahol a Fidesz házőrző emberei perrel fenyegettek minket, ha a palota előtti közterületen (!) hagyjuk a luxusingatlan előtt kifeszített sárga szalagunkat. A sorozatunk utolsó helyszínén, az Andrássy úti Brill-palota előtt szintén a Valton Security Kft. emberei vártak minket, és a sajtótájékoztató végéig szemmel tartottak minket.

Bősz Anett elképesztőnek nevezte, hogy a Fidesz kigyúrt biztonsági őrökkel próbálja megakadályozni, hogy leleplezzük Tiborcz István mesés vagyonát. Erőfitogtatással, félelemkeltéssel, fenyegetéssel azonban nem tudják megakadályozni, hogy a Változás Szövetsége a kormányváltás után elszámoltassa Orbán Viktor és a Fidesz strómanjait. Kitartunk amellett, hogy a túlárazott és silány minőségű Elios-lámpák miatt kiszabott büntetést Tiborcz István vagyonából, és nem közpénzből kell visszafizetni. A Változás Szövetsége április 8-a után vissza fogja állítani a független magyar ügyészséget, és az összes gyanús beruházást ki fogja vizsgálni. Senki nem kerülheti el a felelősségre vonást a magyar emberek megkárosításáért!

Az MSZP és a Mérce élőben közvetítette Bősz Anett és Bárány Balázs sajtótájékoztatóját.

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK