Belépek a Pártba
30 január
2016
HÍR
544 látogató

Bősz Anett: Balog Zoltán távozását és a KLIK felszámolását követeljük!

Balog Zoltán alkalmatlan arra, hogy felügyelje az oktatást. Balog Zoltán országjárása és látszategyeztetései csak azt szolgálják, hogy a miniszter csitítsa a kedélyeket, bedarálja a kibontakozó országos tiltakozást, de valódi párbeszédre, érdemi változtatásokra valójában semmiféle kormányzati törekvés nincs.

Az oktatás terén már nem lehet ,,elmúlt nyolc évezni”. Az oktatás lezüllesztéséért  egyértelműen a Fidesz-kormány a felelős:  név szerint Orbán Viktor, Balog Zoltán, Hoffmann Rózsa, Czunyiné Bertalan Judit, Marekné Pintér Aranka, Palkovics László. Egy átideologizált, egyre rosszabbul teljesítő monstrumot építettek ki, amelyben a diák, a szülő, a pedagógus és az intézményvezetők is rosszul érzik magukat.

A Liberálisok önálló oktatási minisztérium létrehozását, a KLIK, mint az egyik legnagyobb állami pénznyelő azonnali megszüntetését  követelik. A Magyar Liberális Párt törvénymódosító javaslatot nyújt be, amely lehetővé teszi, hogy az iskolák fenntartói az önkormányzatok legyenek. Ahol erre az önkormányzat apparátusa nem elegendő, ott lokális oktatási irányítóközpontok létrehozását sürgetjük.

A Liberálisok támogatják a pedagógusok és a diákok tiltakozó szerveződését és csatlakoznak miskolci demonstrációjukhoz. Mindannyiunk közös felelőssége, hogy rákényszerítsük a kormányt a közoktatási rendszer újjáépítésére, hisz a gyerekeken keresztül mindannyiunk jövője a tét!

Bősz Anett, ügyvivő

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK