Belépek a Pártba
10 augusztus
2015
HÍR
597 látogató

Bősz Anett: A pénz elfolyik, a KLIK gazdaságilag is működésképtelen


A Magyar Liberális Párt a KLIK azonnali átvilágítását követeli. Az már bizonyos, hogy az állami monstrum drága, lassú, gyerek- és tanárellenes, és most minden arra vall, hogy gazdaságilag is működésképtelen.

A Liberálisok már a múlt héten kérték Czunyiné Bertalan Judittól, hogy tájékoztassa a közvéleményt a KLIK valós helyzetéről. Sorra látnak napvilágot ugyanis a KLIK fizetésképtelenségéről szóló hírek – ma a vs.hu hozott nyilvánosságra milliárdos tartozásokról szóló információkat -, így már nem látunk garanciát arra, hogy szeptemberben biztosított a tanévkezdés, majd azt követően a folyamatos működés.

Fodor Gábor már tavaly nyáron írásbeli kérdést intézett Balog Zoltánhoz, miután kiderült, hogy a KLIK az évi 500 milliárdos költségvetési keretén túl azonnali 20 milliárdos kormányzati segítségre szorul. A miniszter akkor válaszában az önkormányzatokat okolta a túlköltekezéséért, a KLIK éléről éppen távozó Marekné Pintér Arankát senki nem vonta felelősségre a hatalmas hiány miatt.

Ma már valójában senki nem látja át a KLIK gazdálkodását, senki nem tudja, miért és mennyi pénzzel pumpálja a működésképtelen vízfejet a kormány. Az biztos, hogy adddig, amíg a kormány nem lesz képes belátni, hogy a KLIK működésképtelen, a pénznyelésnek nem lesz vége, és ennek valamennyi állampolgár vesztese, de legfőképpen a gyerekek és a pedagógusok.

Bősz Anett, ügyvivő

Hozzászólás


Leave a ReplyEsemények

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK