Belépek a Pártba
17 október
2018
HÍR
503 látogató

Az Orbán-kormány közpénzből ontaná a gyűlöletet Európa-szerte

A Liberálisok közérdekű adatigényléssel fordulnak a Polgári Magyarországért Alapítványhoz, hogy megtudják, milyen céllal és mennyiért nyit irodákat a Fidesz alapítványa Brüsszelben. Szeretnénk megtudni, hogy az irodák milyen tevékenységet fognak végezni az Európai Unió központjában, milyen szolgáltatásokat nyújtanak, és milyen céllal üzemelnek majd. Szeretnénk azt is megtudni, hogy Balog Zoltán leköszönő országgyűlési képviselőnek milyen szerepe lesz a brüsszeli irodák működtetésében.

A Magyar Liberális Párt szerint lelkészhez méltatlan feladat, hogy támogasson egy migráció-ellenes, embertelen kampányt, sőt részese legyen annak. Az akció nyilvánvalóan a Fidesz EP-választás előtti kampányának a része, a célja pedig, hogy Európa-szerte szétterítse a menekültek iránt érzett gyűlöletet. Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy pártalapítvány az Orbán-kormány kommunikációs propaganda-ügynökségeként gyűlöletkeltő és félrevezető üzenetekkel a menekültek ellen uszítsa az Európai Unió állampolgárait, mindezt a magyar adófizetők pénzéből.

A Liberálisok azért nyújtják be a közadat-igénylésüket, hogy a Polgári Magyarországért Alapítvány bebizonyíthassa: nem közpénzből, és nem gyűlöletkeltés céljából nyit irodákat Európa központjában, és hogy óva intsük Brüsszelt és az unió lakosait a Fidesz manipulatív és uszító propagandájától.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK