Belépek a Pártba
09 február
2018
HÍR
556 látogató

Az M4 Sport ne közvetítsen egyperces hírblokkokat a téli olimpia alatt!

A Magyar Liberális Párt felszólítja a téli olimpiát közvetítő MTVA-t, hogy a játékok idejére függesszék fel az egyperces propaganda híradók sugárzását.

A téli olimpián idén éremesélyes magyar sportolók is indulnak. Így a hazai közönség nemcsak a látványos versenyek és a különleges környezet miatt nézheti a közvetítéseket, hanem magyar szurkolóként is szoríthat majd a tévé előtt. A téli olimpiát itthon a közszolgálatinak csúfolt tévécsatorna közvetíti. Az adást várhatóan most is a kormányzati propagandagépezet által gyártott egy perces hírekkel szakítanák meg, ahogyan történt ez korábban is. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a fideszes vezetésű köztévé a népszerű sportműsorok szüneteit manipulatív hírek terjesztésére használja. Mivel a választási kampány hivatalos kezdetéig már csak napok vannak hátra, különösen fontosnak tartjuk, hogy ebben az időszakban senki ne használhassa a köztévé sportközvetítéseinek szüneteit pártpolitikai célokra.

A Magyar Liberális Párt ezért felszólítja a televízió vezetését, hogy az olimpia idején hagyjon fel a propagandahírek sugárzásával. Az adófizetők pénzéből, a kampányidőszak előtt ne vetítsenek híradónak álcázott, fideszes kampányvideókat a magyar szurkolóknak! Sikeres szereplést kívánunk a magyar sportolóknak, és tisztességes tájékoztatást a magyar választóknak!

 

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK