Belépek a Pártba
12 december
2018
HÍR
410 látogató

Orbán Viktor bizonyítsa be, hogy a munkavállalók oldalán áll, legyen adó-és járulékmentes a túlmunka!

A Fidesz és az illiberális állam ma a Parlamentben szembeköpte a demokrácia alapvető értékeit, amikor erőszakkal és törvénytelenül áttolta a demokratikus alapértékeket megcsúfoló törvénymódosításokat. Törvénytelenül fogadta el a fideszes többség a rabszolgatörvényt is, hiszen a szavazógépek a képviselők kártyái nélkül is működtek, ez ellen pedig az ellenzékkel közösen fel fogunk lépni. A Liberálisok azt javasolják, hogy ha már a kormánypárt erőszakkal, a demokrácia alapjait sértő módon is, de áterőltette a rabszolgatörvényt a Házon, akkor bizonyítsa be, hogy valóban a magyar munkások oldalán áll, és tegye adó-és járulékmentessé a túlmunkát!

A magyar emberek egyértelműen és határozottan elutasítják azt, hogy a munkaadók 400 túlórára kötelezhessék a dolgozókat, és a többletmunka után elég, ha 3 éven belül számolnak el munkáltatók. A Liberálisok szerint ha a Fidesz valóban a munkavállalókat akarná képviselni, akkor nem növelné tovább a dolgozók kiszolgáltatottságát. A Liberálisok szerint garantálni kellene, hogy a túlóra valóban önkéntes legyen, és a munkáltató ne tudjon nyomást gyakorolni az alkalmazottakra. Bizonyítsa be az Orbán-kormány, hogy nem a fideszes oligarcháknak próbál kedvezni a rabszolgatörvénnyel! A túlmunka adómentessé tételével bizonyítsa be Orbán Viktor, hogy valóban a magyar munkavállalók oldalán áll!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK