Belépek a Pártba
15 február
2021
HÍR
751 látogató

Az évtized csalása miatt körözik Németországban a budapesti vb gazdasági vezetőjét

A magyar adófizetőknek joggal tűnhet úgy, hogy a magyar hatóságok szándékosan hagyják futni a több száz milliós csalás és befolyás vásárlása miatt is körözött Balogh Sándort, aki az Orbán-kormány megbízásából a 2017-es vizes vb gazdasági vezetője, és ügyvezető-helyettese volt. Balogh Sándor az évtized gazdasági bűncselekményében is közreműködhetett a németországi Baden-Württembergben. Balogh cégén keresztül tűnt el egy 90 millió eurós kárt okozó piramisjáték bevételének nagy része. A legújabb hírek alapján Mager Andrea miniszter korábbi férjére úgy bízták a menet közben ötszörösére dráguló budapesti vizes vébé megszervezését és a hozzá kapcsolódó sportkomplexumok későbbi vezetését, hogy közben Németországban már nyomozás folyt ellene csalás miatt. Tudni szeretnénk, hogy miért nem kerítették elő a mai napig Balogh Sándort. Történt-e felelősségre vonás a BP2017 Kft.-hez köthető visszaélésekkel kapcsolatban? Indítottak-e nyomozást a korrupciógyanús vb-vel kapcsolatban, és ha igen, az milyen eredménnyel zárult? Milyen erőfeszítéseket tettek eddig a magyar hatóságok azért, hogy Balogh Sándort sikerüljön végre elfogni? Történt-e felelősségre vonás a NAV-nál, miután Balogh megvesztegette a hivatal munkatársait, hogy információkat kaphasson a vele kapcsolatos vizsgálatokról? Ha igen, elítéltek-e bárkit emiatt? Kiket és mennyi időre? Ha nem, miért nem? Amíg a fentebbi kérdésekre nem kapunk egyértelmű választ, a magyar adófizetőknek joggal tűnhet úgy, hogy a hatóságok szándékosan hagyták futni az Orbán-kormány bizalmi emberét.

Szabadai Viktor, a Magyar Liberális Párt ügyvivője

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK