Belépek a Pártba
10 január
2018
HÍR
340 látogató

ÁSZ-büntetés – A Liberálisok közös fellépésre szólítják az ellenzéket

Az Állami Számvevőszék büntetése miatt közös fellépésre szólítja fel az ellenzéket a Magyar Liberális Párt. Az ÁSZ a Fidesz megrendelésére sok milliós büntetésekkel akarja ellehetetleníteni a választások előtt az ellenzéki pártokat, köztük a Liberálisokat is. A számvevőszék lépése nem más, mint az ellenzék felszámolására tett kísérlet, a demokrácia elleni támadás.

Az Állami Számvevőszék ahelyett, hogy a közpénzek törvényes elköltése felett őrködne, maffiára emlékeztető módszerekkel, putyini mintára próbálja meg kizsigerelni az ellenzéket, hogy a 2018-as országgyűlési választásokon ne tudjanak a Fidesszel szemben kampányolni.

A Magyar Liberális Párt megalakulása óta átláthatóan, ellenőrizhetően és a törvény minden betűjét tiszteletben tartva gazdálkodik, és ezt a korábbi ÁSZ-vizsgálatok is megerősítették. A tiltott pártfinanszírozás vádja nyilvánvaló hazugság. A büntetésről szóló első értesítés után észrevételt tettünk, a számvevőszék azonban ezt visszautasította. Az alapvető jogokat és az a magyar alaptörvényt is sérti, hogy az ÁSZ-bírsággal kapcsolatban nincs jogorvoslati lehetőség.

A Fidesz semmilyen eszköztől nem riad vissza, hogy hatalmát megőrizhesse, és ellenfeleit tönkretegye. Az ÁSZ-büntetések miatt több ellenzéki párt működése, és így a 2018-as választások tisztasága is veszélybe került. A Liberálisok ezért egyeztetésre hívják a magyar ellenzéket. Védjük meg közösen a magyar demokráciát, védjük meg közösen a 2018-as választások tisztaságát!

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK