Belépek a Pártba
15 március
2018
HÍR
556 látogató

Április 8-án elégtételt veszünk az illiberális államon

A Magyar Liberális Párt felhívja a miniszterelnök figyelmét, hogy a „vérszegény” ellenzék alig néhány hete világosan kifejezte véleményét a Fidesz politikájáról. Hódmezővásárhelyen soha nem látott egységben utasították vissza a Fidesz félelemre és megosztásra épülő politikáját.

A magyarok többsége a keleti nyitással és az illiberális állammal szemben több Európát és szabadságra épülő demokráciát követel. Orbán Viktor politikája elől százezrével menekülnek azok a fiatalok, akiket most hadba próbál hívni. Mert itthon szétrohadó egészségügy, lepusztuló oktatás és gátlástalan korrupció van. Magyarországra az igazi veszélyt a Fidesz gyűlöletkeltő, embertelen politikája jelenti, amely mérgező indulatokat ültet a magyarok szívébe, védtelen emberekkel szemben.

Soros Györgyöt nem elzavarni kellene, hanem kitüntetni azért a sok támogatásért, amit Magyarország demokratikus átalakulása érdekében adott az országnak a rendszerváltás idején. De hálásak lehetünk neki azért is, hogy felépítette az ország egyik legjobb egyetemét.

Orbán berúgta a magyar demokrácia ajtaját, és kiverte a jogállam falait. A magyar emberek joggal elégedetlenek a Fidesz politikájával, és április 8-án ki fogják követelni a változást. Nem kívülről, hanem belülről, a magyar nemzet összefogása hozza el a Fidesz és az illiberális állam bukását. A magyar nemzet április 8-án elégtételt vesz Orbán Viktoron és társain azért, mert szembefordult 1848 hőseivel, a magyar szabadságharc szellemével.

 

MTI Fotó: Kovács Tamás

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK