Belépek a Pártba
21 november
2017
HÍR
678 látogató

Állítsa le a kormány a Soros-konzultációt!

A Magyar Liberális Párt arra kéri az Orbán-kormányt, hogy haladéktalanul vessen véget a Soros-tervről szóló nemzeti konzultációnak és plakátkampánynak. A Liberálisok szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány a Fidesz pártpolitikai érdekeit követve több milliárdos, nyilvánvaló hazugságokra épülő kampányt indított a központi költségvetés terhére. Olyan kampányt, amelynek tartalmát maga az érintett cáfolta egy minap megjelent közleményben és nyilatkozatban. Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy az Európai Unió és Soros György sem szeretne kötelező betelepítési kvótát, a Fidesz és a kormány mégis több mint 10 milliárd forintot elköltött ennek a hazugságnak a terjesztésére. Egyértelmű és nyilvánvaló, hogy Soros-terv soha sem létezett.

A Fidesz-frakció azonban ahelyett, hogy belátta volna a hazugságait, azt állította, hogy Soros György frontális támadást indított Magyarország ellen. Ráadásul a nyári Soros-plakátok 5,6 milliárd forintos kampányköltsége után most újabb 5 milliárd forintot költ el a kormány arra, hogy manipulatív kérdésekkel félrevezesse és átverje a magyar embereket. A Liberálisok felszólítják az Orbán-kormányt, hogy fejezzék be a súlyos károkat okozó propaganda kampányt és az Európai Unió elleni hangulatkeltést. Magyarország az Európai Unió tagja és nem az ellensége. A menekültválság megoldására pedig csak az egységes Európa lesz képes.

Hozzászólás


Események

Népszerű posztok

02 október 2020
HÍR
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
HÍR
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
HÍR
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
HÍR
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
HÍR
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
HÍR
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
HÍR
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
HÍR
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
HÍR
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK