Belépek a Pártba

A Magyar Liberális Párt kijelenti, hogy a Párt honlapján található, adatszolgáltatást kérő felületeken az Ön által megadott személyes adatokat kizárólag az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben írtaknak megfelelően tartja nyilván és kezeli.
Honlapunk valamennyi ilyen felületén kérjük beleegyezését és elfogadását, enélkül rendszerünk nem is engedélyezi a továbblépést.
A Magyar Liberális Párt az adatok biztonságos kezeléséhez harmadik országbeli adatfeldolgozót vesz igénybe, amelynek tevékenységéért mint sajátjáért felel. A harmadik országbeli adatfeldolgozó a MailChimp rendszert üzemeltető The Rocket Science LLC, amely az adatokat az Amerikai Egyesült Államok területén lévő szerverein tárolja. A megadott személyes adatokat (név, telefonszám, lakcím, e-mailcím) tárolja és rendszerezi. A Magyar Liberális Párt a megadott személyes adatok kezeléséhez és továbbításához a nyilatkozatot kitöltő kifejezett hozzájárulását kéri. Egyebekben a jogosult személyes adatait harmadik fél részére nem adja át. A Magyar Liberális Párt a személyes adatokat a hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezeli. A hozzájáruló nyilatkozat a liberalisok@liberalisok.hu e-mail címen a kezelt adatok megjelölésével vonható vissza.

A megadott adatokat a Magyar Liberális Párt kezeli, az adatokat a kapcsolattartásra, tájékoztatások megküldésére, a tagsággal járó jogok érvényesítésére használja fel. Az adatkezelés önkéntes beleegyezésen alapul.

Események

Népszerű posztok

02 október 2020
Freedom, opportunity, prosperity: the Liberal vision for the future of Europe
01 október 2018
Korrupció gyanújának árnyéka vetül a hernádi sportpályára
25 október 2019
Szabadai Viktor benyújtja a taxizásról szóló javaslatait a Karácsony-féle városvezetésnek
19 november 2015
Mától tagjai vagyunk az Európai Liberálisok és Demokraták Szövetségének!
30 május 2016
A szélsőségek előretörését hozza, ha a mérsékelt erőknek nincs válaszuk a szociális, gazdasági kihívásokra
A Magyar Liberális Párt üdvözli az osztrák szövetségi elnökválasztás végeredményét, miszerint szoros küzdelemben, de egyértelműen Alexander Van der Bellen független jelölt győzött Norbert Hofer, a szélsőjobboldali FPŐ jelöltjével szemben.
02 április 2020
Új taxirendeletet javaslunk a járvány idején
30 május 2020
Szabadai Viktor: Tarlós bűne a Lánchíd állapota – A bukott főpolgármester milliókat kap a budapesti vezetés támadásáért
25 június 2016
Veszélyben a magyar szabadság
A magyar szabadság napján azt követeljük, hogy a kormány haladéktalanul vonja vissza a kvótanépszavazás tervét, de ha erre nem hajlandó, akkor a referendumon az IGEN szavazattal az unió egysége, hazánk uniós tagsága mellett kell kiállni.
30 június 2016
Farkas Flóriánnak vállalnia kell tettei következményeit
Farkas Flórián tevékenységét nem egyszerűen botrányok kísérik, hanem köztörvényes bűncselekmények gyanúja.

Videók

LiBERÁLiSOK